Jönköping University - besplatan studij i boravište nakon diplome u Švedskoj!


Zimska atmosfera, hladnija klima i nordijski način života privlače sve više budućih studenata u Švedsku,. Još jedan dodatan razlog je i Jönköping University!

Jönköping University broji oko 12 600 studenata, od kojih je 2 300 inozemnih. Čak 50% međunarodnih studenata na sveučilištu dolaze iz Europske Unije, a ostatak iz sjeverne Amerike, Azije i drugdje. Sastoji se od 4 fakulteta:

  • School of Health and Welfare

  • School of Education and Communication

  • Jönköping International Business School

  • School of Engineering

Jönköping University je jedno od 5 švedskih sveučilišta koji ti omogućuje da nakon završetka preddiplomskog ili diplomskog studija dobivaš boravište na 2 godine!

Skoro svi Šveđani govore engleski jako dobro te mnoga švedska poduzeća koriste engleski kao jezik poslovne komunikacije. Na JU-u velik broj studijski programa je osmišljen i predaje se na engleskom jeziku - za međunarodne studente ali i za Šveđane.

Grad Jönköping nalazi se na jugu Švedske, te ima dugu industrijsku povijest, gdje je i osmišljena današnja verzija šibice.

Želiš li upisati studij na ovom sveučilištu ili negdje drugdje u inozemstvu, pomoći ćemo ti u odabiru najboljeg studijskog programa za tebe, pri samoj prijavi i olakšati prilagodbu na novu okolinu. Javi nam se na mail info@integraledu.hr ili nas nazovi na 01/468-3381.


Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041