5 razloga zašto studirati u Švedskoj!


Pitaš se što ti studij u Švedskoj može ponuditi? Pripremili smo za tebe 5 pravih razloga koji će promijeniti tvoje mišljenje!

1. Besplatni studij

Švedsko obrazovanje je u potpunosti besplatno za studente Europske unije. Ušteda troškova je uvijek dobrodošla, zašto ne iskoristiti ovakvu priliku?

2. Visoka kvaliteta obrazovanja

Švedsko visoko obrazovanje je rangirano kao jedno od najboljih na svijetu i upravo zato sve veći broj inozemnih studenata bira Švedsku kao svoj novi dom!

3. Održivi razvoj

Rješavanje problema onečišćenja okoliša ima visok prioritet u Švedskoj te je proglašena najviše održivom zemljom na svijetu zbog korištenja obnovljive energije. Cilj je da do 2040. godine 100% njezine proizvodnje nastaje pomoću obnovljivih izvora energije.

4. Kreativna okolina

Okruženje uveliko utječe na razvoj pojedinca. Velik poticaj se daje izražavanju vlastitog mišljenja i razvijanju ideja. Švedska je među najvećim ulagačima u inovacije na svijetu, u usporedbi s BDP-om.

5. Povezanost s realnim sektorom = internacionalna karijera

Sveučilišta su iznimno povezana s poduzećima koja nude razne prakse što znači da, već u studentskim danima, možeš iskusiti rad u poslovnim gigantima kao što su H&M, Spotify, skype, Volvo, IKEA i Ericsson!

Sve ovo ti može ponuditi University West! Na ovom mladom sveučilištu trenutno studira oko 15 000 studenata. Nalazi se u gradiću Trollhättan, koji je 30 minuta udaljen od drugog najvećeg švedskog grada Gothenburga.

Jako se ponose s ove četiri vrijednosti:

  • Uključenost

  • Proaktivnost

  • Velikodušnost

  • "Biti dovoljno lud" - normal is boring ;)

Nude studijske programe iz područja IT-a, ekonomije, političkih znanosti i proizvodnje.

Ako si se pronašao u ovim vrijednostima, zanima te studij u Švedskoj, prijavi se za virtualni događaj posvećen isključivo švedskom visokom obrazovanju i University West. Događaj će se održati online 14.1.2021. od 14 do 17 h. Link za prijavu potraži ovdje!

#studijuinozemstvu #studijušvedskoj #besplatnistudij #besplatnekonzultacije

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041