Poslušaj iskustvo naše studentice u Danskoj!


Zanima te više informacija o studiranju u Danskoj? Doznaj ih iz prve ruke od naše studentice Leone!

U srijedu, 9. listopada od 16 sati možeš doznati sve informacije o studiju u Danskoj, zašto ga sve više studenata bira te koje studijske programe ti ima za ponuditi UCN!

University College of Nothern Denmark (UCN) nudi moderan tip studija koji prate potrebe tržišta rada, te uz klasična predavanja nudi i obaveznu praksu u trajanju od minimalno 6 mjeseci. Nalazi se u studentskom gradu Aalborgu, na sjeveru Danske. Poznat je i pod imenom "Pariz na sjeveru".

Leona je studentica UCN-a, University of Nothern Denmark, na smjeru Hospitality and Tourism Management. Ovo je odlična prilika za upoznati hrvatsku studenticu te čuti njezino iskustvo, ne samo studija već i života u Danskoj.

Popularni studijski programi na UCN-u su Marketing Management, Tourism, Computer Science, te studiji povezani s IT i dizajnerskom industrijom te menadžmentom!

KADA? 9. listopada, u 16 h

GDJE? Ured IntegralEdu, Pierottijeva 5

Vidimo se!

P.S. ako nisi siguran koji studijski program najbolje odgovara tvojim mogućnostima i željama, obrati nam se za BESPLATNE konzultacije na info@integraledu.hr ili telefon 01/ 468 - 3381


Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041