Idealan jezični kamp u Engleskoj ovo ljeto!


Osvoji tjedan dana u Cambridgeu na tečaju engleskog jezika - plati jedan tjedan, dobij dva!

Zamisli svoj idealan jezični kamp u Engleskoj. Opiši nam kako izgleda. Ne zaboravi, u idealnom jezičnom kampu, sve je moguće! Pokaži svoju originalnost i uz IntegralEdu otputuj u Englesku ovo ljeto!

Sudjeluj u akcijskoj ponudi Plati jedan tjedan, dobij dva! Ukoliko se pijaviš za jedan tjedan tečaja engleskog jezika u Cambridgeu u školi Academic Summer za tinejdžere, darujemo ti još jedan tjedan tečaja!

Datumi tečaja: 10.8.-24.8.2019.g.

Uvjeti sudjelovanja:

- da imaš između 13 i 17 godina (ne smiješ navršiti 18 g. prije završetka tečaja, tj. 24.8.2019.)

- spreman si otići na tečaj engleskog jezika unutar navedenog perioda 2 tjedna: 10.8.-24.8.2019.

- prijava za sudjelovanje je na linku ispod

- prijava mora biti poslana unutar vremenskog roka prijave

- ako osvojiš nagradni dodatni tjedan tečaja, moraš znati da jedan tjedan plaćaš (cijena navedena ispod)

- agencija IntegralEdu ti može pomoći pronaći avionsku kartu do Cambridgea koja nije uključena u ponudu.

Prijave:

- način prijave: putem linka OVDJE - rok prijave: do 25. lipnja u 00:00 - na temelju odgovora za idealan jezični kamp u Engleskoj, objava pobjednika ide na društvenim mrežama agencije IntegralEdu 27. lipnja

Škola Ovaj jezični tečaj održava se u jezičnom centru Academic Summer u gradu Cambridgeu. Cambridge je studentski grad i dom jednog od najpoznatijih sveučilišta na svijetu - University of Cambridge te je upravo studentsko okruženje to što čini ovaj tečaj savršenim za jedan akademski ljetni jezični tečaj. Novi kampus Abbey Cambridge Collegea gdje su smješteni polaznici gdje se održava nastava, nalazi se blizu samog centra grada Cambridgea. Ovaj jezični centar ima moderno opremljene učionice, laboratorije, umjetnički studio, blagovaonicu, teretanu i sportske terene.

Tečajevi Program tečaja je osmišljen kao kombinacija poduke iz jezika, praktičnih seminara, edukativnih izleta i tematskih predavanja. Polaznici će tijekom tečaja steći znanje u različitim akademskim područjima, poboljšati navike učenja, razviti akademsku i društvenu komunikaciju te poboljšati svoje opće znanje, kao i naučiti nešto o gorućim pitanjima globalnog društva. Polaznike se motivira da aktivno sudjeluju na satu i da daju sve od sebe.

Sport i izleti U slobodno vrijeme polaznici treniraju nekih od mnogih sportova, a tijekom izleta se posjećuju London, Birmingham, Norwich, Baronet, Oxford, itd. Također ide se na izlet u dvorac Warwick, dvorac Windsor, Tehnički muzej u Cambridgeu, Harry Potter Studio, Kings College London, i drugdje.

U tečaj je uključeno 26 šk. sati engleskog, smještaj u jednokrevetnim sobama s kupaonicom, puni pansion, nastavni materijali, 2 cjelodnevna izleta tjedno, 3 poludnevna izleta, sportsko-zabavni program i stalni nadzor polaznika.

Cijena navedenog tečaja za jedan tjedan je: 11925 KN.

Zamisli svoj idealan jezični kamp u Engleskoj. Opiši nam kako izgleda. Ne zaboravi, u idealnom jezičnom kampu, sve je moguće! Pokaži svoju originalnost i uz IntegralEdu otputuj u Englesku ovo ljeto! Prijave na linku OVDJE.