Rezerviraj svoj ljetni jezični odmor u “Engleskom vrtu” već danas!


Earscliffe je specijalizirani ponuditelj rezidencijalnih programa za engleski jezik i akademsku pripremu za dječake i djevojčice iz cijelog svijeta u dobi od 8 do 17 godina. Nalazi se u Folkestoneu, u okrugu Kent, poznat kao “Engleski vrt”, u blizini Londona i njegovih zračnih luka. Earlscliffe se nalazi na obali i na vedar dan čak možete vidjeti Francusku!

Od 2002. g. Earlscliffe održava tečajeve za mlade ljude iz cijelog svijeta koji dolaze zajedno učiti engleski jezik u Engleskoj te usput upoznaju kulturu jedni drugih. Nude izbor motivirajućih tečajeva za tinejdžere od početka srpnja do sredine kolovoza.

Jedna od mnogih prednosti Earlscliffea je to što su posvećeni pružanju personaliziranih usluga – od prvog kontakta s učenicima do oproštajnog diska na kraju tečaja. Škola ne unajmljuje prostor u drugim školama ili upravlja lancem ljetnih centara – već se fokusira na visokokvalitetne programe u jednoj školi – njihovoj vlastitoj.

Tečaj engleskog u međunarodnom okruženju Global English u Earlscliffeu je motivirajuć, stimulirajuć i jedinstven. Maksimalan broj učenika u grupi je 12. Global English tečaj povećava jezični razvoj kroz pristup UNESCO-va „četiri stupa učenja“: učiti kako bismo znali, učiti kako bismo mogli, učiti kako bismo postojali i učiti kako živjeti u jedinstvu. Učenici unaprjeđuju sve četiri jezične vještine (slušanje, govor, čitanje i pisanje) istražujući i raspravljajući globalne teme koristeći razne metode, vještine kritičkog mišljenja te ujedno samostalno učenje i učenje u grupi. Globalne teme će pobuditi i proširiti sve njihove sposobnosti, od Glastonburyja, klimatskih promjena i prava djece izbjeglica do vođenja bloga, zdravog životnog stila i mode. Earlscliffeov program engleskog jezika u međunarodnom okruženju je uistinu „globalan“ u punom smislu riječi.

Ako se i dalje pitate je li Earlscliffe ljetni jezični program prikladan za Vas ili Vaše dijete, pomoći ćemo Vam u odluci istaknuvši glavne prednosti programa: • nastava engleskog jezika • nastava akademskih predmeta • sportske i kulturne aktivnosti • visokokvalitetni smještaj s vlastitom kupaonicom • polaganje IELTS ispita • potpuna integracija • mogućnost kombiniranja s jezičnim tečajevima – globalni engleski, Mini-MBA™, pripreme za upis na sveučilište. Ako imate dodatna pitanja ili želite rezervirati svoj ljetni odmor, molimo da se prijavite OVDJE.