Pridruži se i ti besplatnoj radionici De Montfort University Experience


Sveučilište De Montfort, poznato po svom jedinstvenom pristupu s globalnim učinkom, nalazi se u gradu Leicesteru u središtu Engleske. Ovo sveučilište poznato je po svom karijernom programu #DMUworks koji studentima pomaže da postanu profesionalniji, prilagodljiviji i da razviju poduzetnički duh kako bi nakon studija bili što kompetentniji i lakše donijeli odluke o budućnosti koju žele. Tome u prilog idu i najnoviji podaci koji pokazuju da je više od 97% studenata diplomiranih je zaposleno ili na daljnjem studiju unutar 6 mjeseci od diplome, što je daleko iznad prosjeka Ujedinjenog Kraljevstva.

Sveučilište De Monfort osim temeljnog znanja iz brojnih područja koje studenti dobivaju, nudi brojne aktivnosti i prilike kako bi studenti razvili svoje meke vještine. Jedan od takvih programa je i #DMUglobal koji naglašava međunarodno iskustvo (volontiranje, putovanje, terenski rad i slično) s ciljem obogaćivanja studenata, širenja kulturnih horizonata i razvoj ključnih vještina koje vrednuju poslodavci.

Sveučilište nudi široki raspon studijskih programa za preddiplomske i diplomske studije iz umjetnosti, dizajna i društvenih znanosti, ekonomije i prava, zdravstvenih studija i prirodnih znanosti te računarstva, inženjerstva i medija.

Osim vrhunskih studijskih programa De Montfort sveučilište pruža dodatnu vrijednost svojim studijima zahvaljujući brojim inicijativama poput navedenih #DMUworks i #DMUglobal, ali i modernim kampusom te živahnim gradskim okruženjem – ne zaboravimo da je Leicester u top 10 gradova za život i rad u Velikoj Britaniji.

Predstavnici sveučilišta De Montfort dolaze u Zagreb 15. svibnja ove godine u ured IntegralEdu u 17h što svima zainteresiranima za studij u Ujedinjenom Kraljevstvu pruža jedinstvenu priliku da bolje upoznaju jedno od najboljih britanskih sveučilišta! Za besplatno sudjelovanje se prijavi OVDJE. Naše obrazovne savjetnice će biti također na ovom besplatnom događaju, spremne pomoći ti oko odluke što studirati i ponuditi savjete vezane uz smještaj, studentske zajmove i stipendije.


Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041