Istraži jezične tečajeve u Velikoj Britaniji - Oxford Spires škola jezika dolazi u Zagreb!


S kampusima u dva najpoznatija svjetska sveučilišna grada – Oxford i Cambridge - škola za strane jezike Oxford Spires Language School pruža idealno okruženje za djecu od 13 do 17 godina kako bi razvila svoje vještine i pouzdanje u korištenju engleskog jezika.

Metoda tzv. planiranog učenja koja se koristi u školi Oxford Spires u fokusu ima komunikacijski pristup i pristup koji se temelji na zadatcima koji pokrivaju širok raspon tema. Često se odnose izravno na aktivnosti i izlete na koje će polaznici ići tijekom programa. Polaznike se uvijek potiče da govore engleski jezik tijekom i izvan nastave, budući da su dosljednost i praksa temeljni za učenje jezika. Polaznike se također potiče da koriste postojeće znanje engleskog jezika i slobodno komuniciraju sa svojim međunarodnim kolegama. Profesori u školi Oxford Spires nastoje stvoriti prilike za razgovor, potičući polaznike da aktiviraju jezik i koriste ga u smislenom kontekstu.

Oxford i Cambridge ljetni grupni programi za učenje engleskog jezika su osmišljeni tako da polaznicima pruže što je moguće više mogućnosti za istraživanje okoline. Oxford i Cambridge su prestižni sveučilišni gradovi, idealni za mlade posjetitelje. Od prekrasnih poznatih rijeka, umjetničkih galerija i muzeja te upoznavanja bogate gradske povijesti u akademskoj zajednici, znanosti i književnosti, ima dosta toga za vidjeti i raditi! Popodneva na oba programa uključuju mješavinu tipičnih aktivnosti u Oxfordu i Cambridgeu kao što su veslanje i posjeta sveučilištima, muzejske posjete, kao i radionice pod vodstvom profesora, grupne igre, izazovi i još mnogo toga! U večernjim satima nakon jela, polaznicima slijedi večernji zabavni program koji se sastoji od igara, kvizova, izrade bezalkoholnih koktela, večernjih šetnji, filmskih večeri, opuštenih druženja uz karaoke, talent showa, zabava i još mnogo toga.

Oxford Spires je mali, ali jako predani tim s dugogodišnjim iskustvom u provedbi programa za mlade polaznike iz cijelog svijeta. Specificirani su za brigu i obrazovanje mladih polaznika više od 20 godina. Različite vrste obrazovnih programa predaju tijekom cijele godine, što školi omogućava da zapošljava dosljedno osoblje koje osigurava da su svi njihovi programi u skladu s najvišim standardima.

Predstavnica ove vrhunske škole dolazi u Zagreb 6. travnja u 12 sati, ured IntegralEdu, u sklopu događaja Istraži svijet obrazovanja - gdje će objasniti sve prednosti učenja engleskog jezika u izvornom okruženju te za ovu priliku nudi 10% popusta na jezične tečajeve svim sudionicima prezentacije. Sudjelovanje na prezentaciji je BESPLATNO, nadamo se da se vidimo - prijavi se OVDJE. Vidimo u Zagrebu!


Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041