Pula: Izaberi drugačije ljeto – nauči strani jezik


Najnovija istraživanja u području lingvistike i učenja stranih jezika dokazala su kako vrsta jezičnih tečajeva koja se održava u prirodnom okruženju stranog jezika ima mnogobrojne dobrobiti za polaznike. Osim samog stjecanja znanja stranog jezika, istraživanja su pokazala kako djeca brže razvijaju emocionalnu inteligenciju, odvajaju se od tehnologije i ponovno povezuju s prirodom, nauče kako raditi u grupi te stječu vještine vođenja.

U Puli će 20.3. u 16 sati u hotelu Park Plaza Histria biti prezentacija Izaberi drugačije ljeto – nauči strani jezik te predstavljanje najvećeg kataloga jezičnih tečajeva u inozemstvu na hrvatskom jeziku.

U najnovijem katalogu tako će se moći pronaći jezični tečajevi engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog, francuskog i ruskog jezika za sve uzraste – od 8 do 88 godina. Ti se jezici mogu učiti na sljedećim destinacijama: Velikoj Britaniji, SAD-u, Irskoj, Švicarskoj, Francuskoj, Španjolskoj, Portugalu, Njemačkoj, Austriji, Italiji, na Malti i još mnogo drugih destinacija.

Svi zainteresirani moći će saznati više o svim dobrobitima učenja stranog jezika u inozemstvu za odrasle i djecu, pogledati koje sve vrste takvih tečajeva postoje, koji strani jezici se mogu učiti u inozemstvu te u kojim zemljama i preuzeti svoj primjerak najvećeg i najraznolikijeg kataloga jezičnih tečajeva u inozemstvu na hrvatskom jeziku. Za sve koji nam se pridruže na prezentaciji, bit će osigurani i popusti od 500 kn za rezervaciju željenih tečajeva u inozemstvu.

Rezervirajte svoje mjesto OVDJE!

Više o ponudi jezičnih tečajeva možete provjeriti TU.

Nadamo se da se vidimo u Puli u srijedu! Za sva pitanja, slobodno nas kontaktirajte na info@integraledu.hr te na 01/4683381.


Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041