Diplomski studiji u UK - iskustva hrvatskih studenata!


Dragi studenti,

najbolje iskustvo i savjeti oni su iz prve ruke, zar ne? A tko bolje razumije studente nego studenti sami? Upravo smo zato za vas pripremili poseban događaj – 6. ožujka u 17 sati u uredu IntegralEdu pridružit će nam se naši uspješni studenti diplomskih studija u Velikoj Britaniji – neki još studiraju, a neki su već diplomirali!

Moći ćete pričati s Franom i Dorom u vezi studija financija i fizioterapije, s Jozom u vezi studija medijske produkcije za televiziju i film, s Ivanom u vezi studija međunarodnog marketinga te s još jednom Dorom u vezi studija prava i međunarodnih odnosa. :) Moći ćete čuti sve o studiju i životu u Velikoj Britaniji – što studiraju, kakav je studentski život, što jedu i kuhaju li sami, žive li u studentskom domu ili privatnom smještaju, rade li i gdje?

Sveučilišta na kojima studiraju su: - Lancaster University – 9. najbolje sveučilište u Velikoj Britaniji prema Guardian ljestvici - Coventry University – 13. najbolje sveučilište u Velikoj Britaniji prema Guardian ljestvici - University of Sunderland – 14. najbolje sveučilište u Velikoj Britaniji u području filma i produkcije - Oxford Brookes University – 18. najbolje sveučilište na svijetu u području turizma i ugostiteljstva

Bitno za znati o diplomskom studiju u Velikoj Britaniji:

Sada je pravo vrijeme za prijave! Svim EU studentima koji upisuju studij u Engleskoj i Walesu na jesen 2019. g. zagarantirane su snižene školarine i mogućnost primanja studentskog zajma. Ovo znači da svi hrvatski studenti imaju mogućnost primiti studentske zajmove za pokrivanje iznosa školarine, ali i troškova života (max. iznos zajma koji studenti mogu uzeti je 10,609£). Pridruži nam se 6.3. u uredu IntegralEdu, poslušaj savjete studenata i odaberi sveučilište po svojoj mjeri. Sudjelovanje na događaju je besplatno, potrebno se samo ranije prijaviti OVDJE.

Vidimo se!


Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041