Pozivamo te na besplatni online webinar o poduzetništvu!


Oduvijek si sanjao o poduzetništvu? Možda si čak razmišljao upustiti se u poduzetničke vode ali nisi našao dobar studij u Hrvatskoj? Onda imamo odličnu vijest za tebe! Profesor poduzetništva i digitalnog marketinga s Geneva Business School, Antoine Delmas, održat će online webinar u ponedjeljak 18. veljače u 16 sati za sve zainteresirane na temu: proces stvaranja uspješnog proizvoda, od ideje sve do plasiranja na tržište. Antoine je CEO & suosnivač u kompaniji Ibiza Essentials Experiential Marketing Agency. Više od jednog desetljeća, Antoine je uspješno uključen u kreiranje, implementaciju i marketing proizvoda i događaja u raznim područjima, od turizma do visoke mode, te je uvijek spreman podijeliti svoje opširno znanje o startupovima i menadžmentu.

Na webinaru ćeš dobiti ideju o osnovama poduzetništva te kako izgledaju predavanja na studiju na Geneva Business School. Inače, GBS nudi švicarsku kvalitetu podučavanja gdje se preddiplomski i diplomski studiji izvode u potpunosti na engleskom jeziku a možeš birati studije poput: International Relations, Entrepreneurship, Oil and Gas Management, Digital Marketing, International Finance, Sports Management, International Management, Hospitality Management.

Možeš birati i lokaciju jer GBS ima kampuse u Ženevi, Madridu i Barceloni! Najbolji dio je da možeš biti na svakom od kampusa tijekom svog studija (npr. jedna godina jedan grad) ako želiš dobiti potpuno internacionalno iskustvo. Razlog toga je i raznolikost studenata koji dolaze iz preko 60 različitih zemalja. Ako te zanima nešto više o iskustvima studenata pogledaj na njihovoj web stranici razna iskustva: https://gbsge.com/testimonials

Za besplatno sudjelovanje na webinaru, klikni tu za prijavu!

Ako ti se svidi što čuješ na webinaru, slobodno nam se javi na: info@integraledu.hr ili na 01/4683381 i dogovori besplatno savjetovanje sa svojim obrazovnim savjetnikom jer ti nudimo besplatnu pomoć prilikom prijave na ovo sveučilište!