Ne propusti CIEE Recruit Event u veljači u Zagrebu!


Vrijeme odlaska u SAD se opasno približava, a ako si se već prijavio na naš Work and Travel USA program, onda znaš da moraš imati dogovoren posao prije nego što odeš. Ako se još nisi prijavio, sad je krajnje vrijeme!

CIEE Recruit event naše partnerske američke agencije držat će se 25.02.2019. u Zagrebu!

Što je to Recruit event? To je događaj na kojem će predstavnici američkih poslodavaca zapošljavati studente na licu mjesta. CIEE blisko surađuje s mnoštvom vrhunskih poslodavaca koji nude izvrsne ljetne poslove s konkurentnim plaćama, a mnogi poslodavci nude i smještaj. Većina poslova koja će se nuditi su u području turizma i ugostiteljstva.

Zašto se trebaš prijaviti?

  • Možeš odabrati poslodavca kojeg ti želiš

  • Posao možeš dobiti na licu mjesta

  • Kada riješiš Job offer, možeš krenuti s postupkom apliciranja za J-1 vizu

  • Možeš dobiti sve informacije na jednom mjestu

Koji će sve poslodavci biti na eventu?

Predstavnici poslodavaca koji će nam se pridružiti su: Atlantic Management Atlantis Inn, Chateau On the Lake Resort, Delaware North Kings Canyon National Park, Delaware North Yellowstone General Stores, DoubleTree by Hilton Atlantic Beach Oceanfront, Forever Resorts Grand Canyon North Rim, Hibernation Station, Jay Peak Resort, Seafood Shanty, Stop and Shop Supermarket, The Crest Motel, The Old Firehouse Restaurant, Whitefish Mountain Resort, Best Western Plus Havre Inn and Suites, Rosies Bistro, Lutsen Resort, Lafayette Hotels waves Oceanfront Resort.

Što možeš očekivati ​​na eventu?

Nisi siguran što da očekuješ? Opusti se, tu smo za tebe! Pripremit ćemo te za intervjue kako bi se pokazao/la u najboljem svijetlu!

Intervjuirat će te predstavnik koji će pokušati pronaći posao koji odgovara tvojim željama, vještinama i datumima dostupnosti. Kada stigneš na sajam, primit ćeš upute o događaju. U razgovoru s predstavnikom, moći ćeš raspraviti i pregledati cjelokupnu ponudu različitih poslodavaca. Bit će ti dostupne i informacije o plaći, troškovima stanovanja i dostupnosti pozicija, radnim uvjetima i satima, i još mnogo toga.

Broj mjesta je ograničen! Prijavi se do najkasnije 18.02. i rezerviraj si mjesto kod poslodavca kojeg želiš.


Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041