Moje ljeto u Velikoj Britaniji


Ena (14 g.) iz Vinkovaca je podijelila s nama, a i vama, svoje prošlogodišnje iskustvo ljetnog tečaja engleskog jezika u Velikoj Britaniji. Odgovore kako joj je bilo te što je sve radila/vidjela tokom ta dva tjedna i slike pogledajte na ispod:

1. Koji trenutak svog jezičnog tečaja ćeš pamtiti cijeli život, što te se najviše dojmilo?

Pamtit ću društvo i prijatelje te činjenicu da se dan danas još uvijek čujem sa prijateljima iz kampa također nikada neću zaboraviti prvi pogled na London i sveukupno iskustvo koje je bilo i ostalo nezaboravno.

2. Što si sve posjetila i vidjela i ima li nešto što ti je posebno ostalo u pamćenju?

Posjetila sam grad Bath , Bristol u kojemu sam pogledala prekrasan mjuzikl te naravno London, zabavni park Thorpe park i okolicu Brutona.

3. Koga si sve upoznala i odakle, s kime si se najviše družila?

Upoznala sam cure iz Italije, Češke, Japana, Kine, Bugarske te Saudijske Arabije, dan danas se čujem preko video call-a sa svim djevojkama.

4. Kako ti je ovaj tečaj pomogao da poboljšaš svoje znanje stranog jezika, što si sve novo naučila, je li ti bilo teško ili lagano? Naučila sam se snaći u mnogim situacijama i slobodno iskazati svoje mišljenje te ponosno biti jedina Hrvatica u kampu pogotovo u vrijeme Svjetskog prvenstva, prošla sam kroz brojne sate drame, kuhanja, engleskog jezika i sati komunikacije koji su mi jako pommogli. Nije bilo teško jer sam imala znanje jezika prije kampa ,ali sam definitivo to znanje unaprijedila.

Ukoliko i tebe zanima tečaj stranog jezika u inozemstvu te želiš i ti upoznati prijatelje iz cijelog svijeta, pogledaj našu ponudu ili nam se javi na info@integraledu.hr te na 01/4683381!


Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041