Tjedan švicarskog obrazovanja by IntegralEdu


Do 1. veljače ove godine IntegralEdu Vam daruje 20% popusta na razne jezične tečajeve za djecu u Švicarskoj!

U uredu agencije IntegralEdu, vodeće agencije za savjetovanje o obrazovanju u inozemstvu s više od 25 godina uspješnog savjetovanja, od 28. siječnja do 1. veljače održat će se Tjedan švicarskog obrazovanja za djecu i mlade od 8 do 20 godina. Tijekom tog tjedna svi zainteresirani imat će priliku dobiti besplatno savjetovanje o jezičnim tečajevima u Švicarskoj za djecu i ostvarit će 20% popusta na navedene tečajeve.

Neke od najboljih privatnih srednjih škola na svijetu nalaze se upravo u Švicarskoj te nude najkvalitetnije srednjoškolsko obrazovanje i razne srednjoškolske i akademske programe, a jezični tečaj u inozemstvu u takvim školama može biti sjajna kombinacija odmora i učenja stranog jezika s fokusom na budući studij. Ovisno o dobi djeteta i njegovim interesima savjetnici agencije IntegralEdu dat će personalizirane preporuke djeci i roditeljima kako bi im pomogli da pronađu najbolji ljetni jezični tečaj u Švicarskoj.

Jezični tečajevi u inozemstvu najbrži su i najlakši način učenja stranog jezika, ali i razvijanja društvenih vještina djece. Dva tjedna, na potpuno drugačiji i zabavan način, djeca mogu učiti engleski, francuski, njemački ili talijanski jezik, na obalama Ženevskog jezera, u prekrasnim Alpama ili kozmopolitskom gradu Luganu. Svi programi ljetnih jezičnih tečajeva detaljno su razrađeni, a provodi ga stručno osoblje i profesori tih jezičnih centara i srednjih škola koji imaju godine iskustva u radu s djecom iz cijelog svijeta. Programi imaju mnoštvo praktičnih radionica, društvenih, sportskih i kulturalnih aktivnosti koje polaznicima pružaju ne samo učenje stranih jezika, već i zabavu i odmor.

U ovom trećem po redu Tjednu švicarskog obrazovanja sudjeluju vodeći švicarski jezični centri i privatne srednje škole koje tijekom ljeta održavaju jezične kampove, a to su redom: The American School in Switzerland – TASIS, Swiss Education Group zajedno sa svojom školom za ljetne jezične tečajeve – Swiss Language Club, Brillantmont International School, Altitude Summer Camps, La Garenne International School i Aiglon College.

U slavnoj školi TASIS u Luganu, djeca i mladi mogu učiti engleski dok igraju nogomet s juniorima talijanskog prvoligaša AC Milana, a mogu razvijati svoje kulinarske vještine i znanje o modi dok uče ne samo engleski, nego i francuski, njemački i talijanski. Djeca mogu naučiti kuhati na otvorenom u avanturističkom kampu Verbier, a svatko stariji od 16 godina tko želi znati više o hotelijerskom menadžmentu te iskusiti je li svijet vrhunskog kulinarstva za njega, može poboljšati svoje znanje kako u engleskog tako i u kuhinji u Hotel Institute Montreuxu – jednoj od najboljih kulinarskih škola u Europi, koju predstavlja Swiss Education Group zajedno sa Swiss Language Clubom. Jedna od prednosti ovog posljednjeg tečaja je ta da, ukoliko polaznik odluči upisati neki od preddiplomskih studija na prestižnim sveučilišta Swiss Education Grupe, cijeli iznos tečaja će mu biti vraćen. U modernom kampusu Leysin djeca mogu unaprijediti svoje znanje na području turizma učeći francuski, njemački ili engleski, ali mogu i sudjelovati u aktivnostima poput raftinga, planinarenja ili brdskog biciklizma. Tečaj tako pruža priliku za učenje stranog jezika i praksu u okruženju u zemlji koja ima najbolju tradiciju međunarodnog turizma na svijetu. Jedna od stvari koje treba istaknuti, da polaznici tog tečaja savladavaju umijeća najboljih svjetskih slastičara i kuhara u radionici nazvanoj „Čokolada i sir“. Jedna od najstarijih privatnih srednjih škola u Švicarskoj – Brillantmont International School Vam nudi tečaj engleskog i francuskog jezika te je pogodan za djecu od 10 do 17 godina. Učenje jezika, kampiranje, logorovanje, avantura u Alpama, mogućnost kombiniranja odabranog jezika s određenim akademskim predmetom, sportom ili čak hobijem, kao i izvrsna iskustva sudionika ljetnih kampova, svake godine privlače sve više novih polaznika iz cijelog svijeta. Vaša djeca mogu birati i između klasičnog ljetnog jezičnog kampa na kojem će učiti engleski ili francuski ili mogu izabrati program The Eagle koji je osmislila škola Aiglon College. Eaglovci mogu osim intenzivnih satova jezika odabrati i Leadership tečaj gdje se uči kako govoriti u javnosti i kako voditi grupu ili Science Investigator tečaj gdje se rade razni pokusi i uči programirati. Glavna odlika tečaja u zadnjoj školi koja sudjeluje u ovogodišnjem Tjednu švicarskog obrazovanja - La Garenne International School - tematski su satovi engleskog ili francuskog i intenzivno učenje tih jezika glavna. Djeca vrlo brzo napreduju od samih početnika do naprednih govornika, a profesori s njima vježbaju vokabular, gramatiku, čitanje, pisanje, govor, slušanje i razumijevanje jezika. Da ne bi cijelo ljeto proveli učeći, u slobodno vrijeme djeca mogu ići na kulinarske radionice, učiti kako raditi u audio studiju, ići na nogomet, košarku, golf, tenis ili naučiti kako pilotirati dronom.

Zašto odabrati Švicarsku:

  • Jedina zemlja u Europi s 4 službena jezika

  • Jedna od najsigurnijih zemalja na svijetu

  • Ima predivne krajolike i pregršt aktivnosti na otvorenom za djecu

  • Ima izvrsnu međunarodnu reputaciju za mnoge aspekte modernog života uključujući visoku kvalitetu života i izvrsnost u obrazovanju

  • Švicarska čokolada

Cijelu ponudu ovogodišnjih tečajeva i škola koje sudjeluju u Tjednu švicarskog obrazovanja možete pronaći tu, a više informacija možete dobiti na info@integraledu.hr ili na 01/4683381.


Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041