Interexchange New York City Job Fair!


Bliži nam se vrijeme darivanja. Za sve studente koji se još uvijek nisu prijavili na Work&Travel USA program priredili smo super akcije i popuste za nadolazeće blagdane, no to nije sve! Kako bi što bezbolnije odradio najvažniji korak prijavnog procesa – pronalazak američkog poslodavca, omogućit ćemo ti prijavu na New York City Job Fair naše partnerske američke agencije InterExchange.

Pitaš se što je NYC Job Fair? Job Fair je događaj u sklopu kojeg američki poslodavci provode Skype intervjue i zapošljavaju studente „na licu mjesta“.

Zašto se prijaviti?

  • „U igri“ su super poslodavci!

  • Kao što smo spomenuli, sudjelovanjem ćeš se riješiti bitnog koraka odlaska na program u jednom danu!

  • Imat ćeš osiguranu pomoć i potporu prije, za vrijeme i nakon odrađenog intervjua!

Pitaš se koji će poslodavci sudjelovati na događaju te koje su tražene pozicije? Dođi do našeg ureda i saznaj sve potrebne informacije na vrijeme! No, dat ćemo ti mali sneak peek: Ritz Carlton, Dunkin Donuts, Chula Vista Resort i brojni drugi poslodavci zapošljavat će studente na pozicijama kao što su Busser, Server, Front Desk Agent, Cook, itd.

Za kraj, uzmi u obzir da prijave idu po principu „first come, first served basis“ ili po našem „tko prvi, njegova djevojka!“ Drugim riječima, broj mjesta za svakog poslodavca je ograničen te ćemo prijave primati dok god imamo slobodnih mjesta. Datume ćemo objaviti čim budu potvrđeni ali zapiši si u kalendar da krećemo vjerojatno od sredine siječnja do sredine ožujka. Također, online prijavu za intervju potrebno je ispuniti 4 tjedna prije samog intervjua. Stoga, na vrijeme se informiraj o terminima intervjua i rezerviraj svoje mjesto prije drugih!

Ako pak imaš kakvih pitanja prije, slobodno nas kontaktiraj na m.knezevic@integraledu.hr te na 0914683384.


Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041