Save the date! 12.12. Skype intervjui s američkim poslodavcima


Ako si do sada razmišljao o prijavi na Work&Travel USA program vrijeme je da se primiš posla! Sezona prijava odavno je u punom jeku, a naši poslodavci sve intenzivnije traže radnike za novu ljetnu sezonu.

Misliš da je prerano razmišljati o ljetu dok se temperature iz tjedna u tjedan spuštaju? Mi se ne bi složili. Pitaš se zašto? Save the date! 12.12. organiziramo Skype intervjue s američkim poslodavcima u suradnji s našom sponzorskom agencijom CIEE.

Prijavi se SADA!

U okviru navedenog događaja nekoliko zanimljivih poslodavaca zapošljavat će studente „na licu mjesta"! Intervjue će voditi ili izravno poslodavci ili regruteri CIEE-a. Želiš znati o kojim je poslodavcima riječ? Dat ćemo ti sneak peek, no za više informacija kontaktiraj nas na info@integraledu.hr ili nas posjeti u Pierottijevoj ulici 5, Zagreb.

Poslodavci iz Ocean Cityja, Falmoutha, Whitefisha i drugi traže radnike na pozicijama kao što su Lifeguard, Busser, Ride Operator, Cashier, Customer Service Representative. Mnoštvo kulturnih aktivnosti, odlična radna ekipa, osiguran smještaj, napojnice i end-of-the-year bonusi samo su neke povlastice koje nude naši poslodavci.

Iz naše perspektive na raspolaganju su ti dvije mogućnosti: (1) možeš i dalje razmišljati trebaš li se ili ne prijaviti na W&T USA program te propustiti ovu idealnu priliku da u 10-15 minuta „ugrabiš“ američkog poslodavca ili (2) se možeš prijaviti odmah i na vrijeme se pripremiti za nadolazeće intervjue! :)

Prijavi se SADA!