Coventry sveučilište dolazi u Zagreb na World Education Fair!


I ove godine predstavnica vrhunskog engleskog sveučilišta Coventry University dolazi u Zagreb! Ovoga puta, sudjeluju na World Education Fair koji će se održati 16. i 17. studenoga na Zagrebačkom velesajmu u Kongresnoj dvorani, od 11 do 17 sati.

Dopusti da ti ukratko predstavimo ovo vrhunsko sveučilište i kažemo više informacija o njima. Od 1843. godine na Sveučilištu Coventry pokušavaju nadahnuti sve svoje studente u njihovom razvoju i pronalasku odgovarajuće karijere, a ove godine proslavit će i 175 godina održavanja nastave. Ali razloga zašto je uzbudljivo biti student na Sveučilištu Coventryj mnogo je više...

Zašto Sveučilište Coventry?

• 97% studenata pronađe posao unutar 6 mjeseci od završetka studija. Njihov Centar za zapošljavanje i razvoj karijera predano radi na osiguravanju studentskih praksi i ljetnih stažiranja studentima kako bi se još bolje pripremili za uspješnu karijeru i kasnije istaknuli na tržištu rada. Usko surađuju i s nekim od vodećih svjetskih organizacija i tvrtki - Jaguar Land Rover, GE Aviation, PwC, DHL i Intel samo su neki od poslodavaca koji su posljednjih godina zaposlili njihove studente nakon završetka studija.

Vrhunsko su britansko sveučilište već 7 godina. Njihovi studenti prioritet su im u svakom pogledu i u svemu što rade - trude se i žele napraviti sve kako bi studenti uvidjeli da se njihova investicija isplatila.

Nudi kvalitetno okruženje za učenje. Svoje resurse uvijek iznova ulažu u svoje sveučilište i kampus kako bi studentima omogućili najsuvremenije sadržaje, potpuno nove prostore za učenje i najmoderniju tehnologiju. Razlog tome je što smatraju da je inovativnost ključna za ono što rade.

Proglašeni su Sveučilištem godine na temelju studentskog iskustva. Uvijek su usredotočeni na pružanje odgovarajuće podrške studentima - slušajući studentske povratne informacije žele studentima osigurati da vrijeme provedeno s njima najbolje i maksimalno iskoriste!

Nudi studiranje u dinamičnom i zanimljivom gradu. Studirat ćete u gradu koji je proglašen Europskim gradom sporta 2019. godine i Gradom kulture Velike Britanije 2021. godine. Jedva čekamo vidjeti kakve će nam nove mogućnosti i izazove pružiti ove titule!

Kvalitetno podučavanje, usredotočenost na buduće zapošljavanje, snažne veze s industrijom i inovativan pristup nastavi te učenju njihova su načela i neke od najvažnijih stvari koje žele ponuditi svojim studentima. Posvećeni su investiranju u budućnost svojih studenata i žele im pružiti idealno okruženje i podršku u učenju te razvoju vještina kojima će promijeniti svoj život tijekom studija i nakon završetka istog.

Dođi ih uživo upoznati tijekom World Education Fair koji će se održati 16. i 17. studenoga na Zagrebačkom velesajmu u Kongresnoj dvorani, od 11 do 17 sati. Sudjelovanje na sajmu je besplatno, potrebna je samo prijava, koju možeš učiniti na licu mjesta ili odmah te izbjeći čekanje na ulazu: https://www.worldeducation.hr

Vidimo se u Zagrebu!