Švicarska - sinonim za vrhunsko obrazovanje u svakom pogledu


Svake godine turizam je u Hrvatskoj sve jača i važnija gospodarska grana, a stručnjaci koji rade na njegovom unapređenju i razvoju svakim su danom sve traženiji. Kako bi kvaliteta ponude i usluga u hotelijerstvu i turizmu bila na najvišoj razini potrebno je upoznati se sa svim izazovima ponude i potražnje ove gospodarske grane. Ali kako postati najbolji? I gdje se pripremiti?

Švicarska je zasigurno zemlja koja prati i diktira trendove u turizmu te je već dugi niz godina sinonim za vrhunsko obrazovanje u području hotelijerstva i kulinarstva. S više od 30 godina iskustva u ugostiteljstvu i turizmu, udruženje pet švicarskih sveučilišta Swiss Education Group (SEG) svojim budućim studentima ponovno osigurava odličnu priliku za upis studija. Ovaj put izdvojili su za tebe dva vrhunska studija za koje, ako ih upišeš u srpnju 2019., ostvaruješ izvrstan popust.

Posebni popusti za upis u srpnju 2019.!

Studirajući preddiplomski studij međunarodnog poslovanja u hotelijerskom i turističkom menadžmentu na sveučilištu Cesar Ritz Colleges istovremeno ćeš steći dvostruku diplomu jer će tvoj studij obuhvaćati i menadžment u ugostiteljstvu sveučilišta Washington State University iz SAD-a. Kombinacija praktičnih vještina i znanja iz područja menadžmenta odvest će te do kreiranja vlastitog poslovnog plana, a već za vrijeme trajanja studija dotad usvojeno gradivo provjerit ćeš na praksi u Švicarskoj ili bilo gdje u svijetu. Tijekom studija razvijat ćeš i svoje meke vještine (eng. soft skills) poput javnog govora i poslovne korespondencije. Prijavom na studij u srpnju 2019. ostvaruješ 30% popusta na ovaj studij na kampusu u pitoresknom i čarobnom Luzernu. All-inclusive studentski paket koji uključuje školarinu, smještaj, sve obroke i dodatne sadržaje prilika je koja se ne propušta.

Drugi vrhunski studij koji će tvoj interes za turizam razviti u uspješnu karijeru pronaći ćeš u Montreuxu, gradu na obalama Ženevskog jezera koji je uz to poznat i po jednom od najvećih svjetskih jazz festivala, Montreux Jazz Festivalu. Sveučilište Hotel Institute Montreux za upis studija menadžmenta u hotelijerstvu u srpnju 2019. daje 25% popusta! U suradnji s američkim Sveučilištem Northwood iz Michigana kreirali su preddiplomski studij tijekom kojeg ćeš u potpunosti uroniti u sve aspekte turizma, ugostiteljstva i hotelijerstva, od financija i upoznavanja s običajima i kulturama diljem svijeta do ljudskih resursa i poduzetništva, a nakon studija znat ćeš točno što i kako je potrebno i prihvatljivo na tržištu na kojem dalje želiš razvijati svoju karijeru. Uz dvije prakse tijekom studija moći ćeš još bolje utvrditi što te najviše zanima razvijajući istovremeno svoje poslovne vještine i kontakte. Studentski paket je također all-inclusive i uključuje troškove školarine, smještaja, obroke i dodatne sadržaje.

Nazovi nas i saznaj više na 01/ 4683381 ili nas posjeti na našem obrazovnom sajmu World Education Fair 16. i 17. studenoga na Velesajmu u sklopu sajma knjiga i učila Interliber! Na sajmu će biti i predstavnica grupe SEG i moći će odgovoriti na sva tvoja pitanja.

Nemoj propustiti priliku i kreni prema planiranju i ostvarenju svojih snova već danas!


Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041