7 razloga zbog kojih moraš doći na Clearing događaj u Zagrebu ovog srpnja


Svi znamo kako je ponekad teško pronaći posao koji te zanima ili studij koji te privlači. Sa završetkom srednje škole postavljamo si bitna životna pitanja na koja je teško pronaći odgovore. Kojim zanimanjem se želiš baviti? Što želiš studirati? Kada se radi o nečem ovoliko bitnom osjećaj brige je najnormalnija stvar. Zato su IntegralEdu savjetnici ovdje kako bi ti pomogli pronaći odgovore na ta pitanja, ali i dati savjete o najboljim stranim sveučilištima za tebe i tvoje želje. Savjete i odgovore na sva tvoja pitanja možeš dobiti besplatno tako da dođeš na naš Clearing događaj.

Ako još nisi 100% siguran da želiš sudjelovati pripremili smo za tebe nekoliko razloga zbog kojih bi nam se mogao pridružiti. Clearing je savršen za tebe ako:

  • Nisi pronašao željeni smjer ili se želiš kasnije prijaviti jer nisi mogao odlučiti koje je sveučilište najbolje za tebe. U oba slučaja je Clearing izvrsna odluka, jer ondje možeš otkriti mnoge infromacije i ponude koje ti prethodno nisu bile dostupne.

  • Predomislio si se – Posve je normalno ako su se tvoji izvorni osjećaji promijenili te bi htio iskušati svoje mogućnosti. Uz pet sveučilišta koje možeš staviti na popis, Clearing je u biti tvoj šesti izbor!

  • Nisi dobio nikakve ponude ili su tvoje ocjene bolje od predviđenih. Imaš još vremena za pronaći mjesto na željenom studiju. Imaš vremena do srpnja kada naš Clearing događaj počinje. Ukoliko su rezultati koje si postigao bolji od onih koje si očekivao za tebe postoji prilika da upadneš na mjesto na željenom smjeru, ali i na sveučilištu koje traži bolje rezultate.

  • Još uvijek nisi dobio certifikat engleskog jezika – test možeš položit na licu mjesta u našem uredu ili potvrditi svoje tečno znanje engleskog Skype razgovorom sa predstavnicima sveučilišta.

  • Na željeni smjer najjednostavnije i najbrže ćeš se upisati tako da uživo razgovaraš s predstavnicima najboljih sveučilišta

Kada sudjeluješ u Clearing događaju pristup predstavnicima sveučilišta maksimalno ti je olakšan, kao što je i ispit engleskog jezika. Podrazumijeva se da događaju trebaš pristupiti s određenim dokumentima (osobito ako želiš da te prime na sveučilište), moraš biti uvjeren u svoje znanje, jezične vještine i želju za studijem u inozemstvu. Imaj na umu da možeš birati između različitih smjerova na kojima postoje otvorena mjesta. Razgovori sa sveučilištima mogu biti izuzetno zahtjevni, pogotovo ako se osjećaš nespremno ili nemaš mogućnost ondje biti osobno. Zato je Clearing prava stvar za tebe jer sveučilišta dolaze k tebi što višestruko olakšava razgovor sa predstavnicima i dobivanje informacija koje te zanimaju, a ne možeš ih pronaći na internetu. Lakše je koncentrirati se kada sudjeluješ na organiziranom događaju, a čak i ako događaju ne možeš osobno pristupiti postoji mogućnost Skype razgovora sa predstavnicima sveučilišta u organizaciji IntegralEdu agencije.

  • Upoznati ćeš prijatelje s istim interesima kao ti

Clearing događaj je mjesto gdje možeš susresti ljude koji žele studirati na istom sveučilištu kao i ti, ili čak i na istom smjeru! Uvijek je lakše kada znaš da nisi jedini koji se nalazi u određenoj situaciji, a ovim putem možeš steći brojne nove prijatelje. Sigurno ćeš upoznati nekoga tko dijeli tvoje osjećaje, sumnje, ali i interese.

  • Saznati ćeš sve što trebaš znati o studiju u inozemstvu

Svi znamo kako je to stajati pred nečim nepoznatim s osjećajem nesigurnosti koji uzrokuju brojna neodgovorena pitanja. Strah je normalan osjećaj ako nisi pripremljen. Uz pomoć naših iskusnih savjetnika nemaš se čega bojati. Odgovorit ćemo na sva tvoja pitanja, a ti s nama slobodno podijeli i sve tvoje nedoumice i moguće brige vezane za studij u inozemstvu. Ukoliko ti je teško odlučiti se, možemo ti pomoći i oko izbora najboljeg studija za tebe. Uvjeravamo te da ćeš se nakon savjetovanja osjećati mirnije, sigurnije i uvjerenije. Naši pristupačni savjetnici čekaju te u uredu IntegralEdu u Zagrebu, najboljem mjestu za pronaći odgovore na sva tvoja pitanja! Ne zaboravi doći na naš Clearing događaj 19. srpnja od 10 do 18 sati na adresi Pierottijeva 5.

Svoje mjesto na događaju možeš rezervirati ovdje: http://www.integraledu.hr/clearing-2018