Želiš li da tvoji snovi postanu stvarnost?


UPIŠI PRIVATNU SREDNJU ŠKOLU ABBEY DLD GROUP OF COLLEGES

​Obrazovanje je obavezno za djecu od 5 do 16 godina. Do 14. godine učenici prolaze kroz općeniti program i za to vrijeme nema ispita.

Što ako postoji mjesto gdje možeš živjeti i učiti s najboljima i najpametnijima? Mjesto gdje ćeš biti okužen budućim doktorima, znanstvenicima, umjetnicima i poduzetnicima? Gdje su tvoji profesori strastveni prema tvojoj budućnosti kao i ti? A htio bi biti i dio međunarodne obitelji učenika?

Zamisli mjesto koje je u centru jednog od najboljih gradova svijeta, koje je okruženo poviješću i kulturom, osmišljeno za učenje u 21. stoljeću, s pristupom najnovijim sadržajima. Zamisli mjesto gdje će ti predani i posvećeni profesori pomoći da otključaš moć svog uma, čineći kompleksnost razumljivom i nemoguće ostvarivim. Negdje gdje možeš željenu budućnost pretvoriti u stvarnost i pomoći si da osiguraš svoje mjesto na jednom od vodećih svjetskih sveučilišta. Ne moraš to mjesto pokušati zamisliti, jer ono već postoji. To mjesto mi zovemo Abbey DLD College!

U 2017. godini, Abbey DLD College imao je impresivnih 99% uspješnosti završnog ispita i 51% učenika dobilo je najbolju A ocjenu. Škola je postigla najviše prosječne rezultate u proteklih pet godina. Imali su velik porast ocjena u poslovnim, ekonomskim i ICT predmetima ove godine, a od prošle godine broj učenika koji je dobio najbolju A ocjenu porastao je s 20% na 34%. Također su imali prosječnih 67 % IFP rezultata u svim predmetima i školama, zbog čega su njihovi učenici upisali vodeća britanska i svjetska sveučilišta.

Neki od razloga zašto pohađati Abbey DLD College:

  • Sjajni akademski rezultati – temelj za upis na vrhunska sveučilišta

  • Raznolikost i fleksibilnost u odabiru predmeta

  • Mnogo pozornosti i pažnje usmjereno i na UCAS potporu i dodatne specijalističke programe za učenike koji izaberu medicinu i pripreme za Oxbridge

  • Mali broj učenika po razredu

  • Novi kampusi (London/Cambridge) posebno izgrađeni za učenike Abbey DLD Collega te jednokrevetni smještaji

Ukoliko želiš pohađati ovu srednju školu, možeš dogovoriti BESPLATNO savjetovanje s našim stručnim savjetnicima.

>>Prijavi se za besplatno savjetovanje<<

Za više informacija napiši: info@integraledu.hr ili ili nazovite na 01/4683381.