Work&Travel USA last minute ponuda poslova!


Bucks T4 Lodge and Dining Voliš prirodu? Želiš raditi u profesionalnom, multikulturalnom timu? Jedan klik te dijeli od poslodavca koji je poslastica za sve koji vole skijanje, pecanje, vožnju biciklom ili raftingom, te je lociran u neposrednoj blizini jednog od najpoznatijih NP na svijetu – Yellowstone! Ako ti to nije dovoljno, ovaj poslodavac osigurava i jeftin smještaj i besplatan dnevni obrok.

Chebeague Island Inn Chebeague („shuh big“) jedan je od najljepših otoka savezne države Maine, a ovaj hotel sa 100-godišnjom tradicijom česta destinacija izletnika. Kupanje, sunčanje, teretana, videoteka, restorani, galerije i shopping centri Portlanda na raspolaganju su svim J-1 studentima.

Chula Vista Resort Conference Center Jedan od poznatijih i najstarijih water parkova traži Lifeguarda! Misliš da je lako biti David Hasselhoff?

Palmetto Dining Group Myrtle Beach popularno je ljetno odmaralište i destinacija, a ujedno je svjetska metropola mini golfa! Lokalni Grill i BBQ restoran traži ljetna pojačanja! Osiguran smještaj, hrpa aktivnosti za slobodno vrijeme i ljeto uz jednu od najpoznatijih plaža na Istočnoj obali čekaju samo na tebe!

Rock Creek Resort Blizina Yellowstone Nacionalnog parka, ljetni sajmovi i festivali, bogata ponuda restorana, kafića i noćnih klubova, te hrpa aktivnosti na otvorenom (pecanje, planinarenje, vožnja kajakom ili raftingom) nisu te privukli na prvu? Možda odlična satnica, BESPLATAN smještaj i osiguran doručak hoće! Prijavi se odmah!

Two Sisters Cafe Želiš pobjeći od ljetnih vrućina? Što kažeš na ljeto u malom planinskom gradu? Two Sisters Cafe lokalni je kafić koji svim J-1 studentima nudi mogućnost rada i upoznavanja američke kulture i ljudi iz prve ruke. Priroda, blizina Glacier Nacionalnog parka, osiguran smještaj i dnevni obrok samo su neki benefit ovoga poslodavca!

Yellowstone Club Ekskluzivni, privatni ski i golf resort traži ljetnja pojačanja! Odlična satnica, 13,00$, i osiguran smještaj benefiti su rada kod ovog poslodavca. No, neposredna blizina prirode i svih njenih ljepota ono je što privlači studente iz svih dijelova svijeta iz ljeta u ljeto!

Za više detalja o poslovima i satnicama posjetite stranicu: http://www.integraledu.hr/trenutne-radne-ponude ili nas zovite na 01/4683381 ili pišite na email: info@integraledu.hr