5 najpopularnijih diplomskih studija u UK


Poboljšanje i unaprjeđenje karijere jedan je od razloga za razmatranje diplomskog studija. U nastavku možete saznati više o 5 najpopularnijih diplomskih programa u Velikoj Britaniji:

MSc International Business

MSc International Business osmišljen je kao nadogradnja teorije i znanja naučenih tijekom studentovog preddiplomskog studija zajedno sa stečenim iskustvom. Ovakav kontinuirani razvoj omogućava studentima specijalizaciju u internacionalnom poslovanju, osposobljava ih za rad u različitim kompanijama. Osobe koje završe ovaj studij se usavršavaju i razvijaju karijere u raznim multinacionalnim kompanijama, menadžmentu, konzaltingu i savjetovanju te vladinim organizacijama.

MBA

Master of Business Administration (MBA) internacionalno je priznata poslovna kvalifikacija. MBA diploma se u mnogim svjetski poznatim i bitnim organizacijama smatra kao svojevrsna putovnica koju diplomanti moraju steći kako bi poboljšali svoje menadžersku perspektivu/ karijeru u svijetu obilježenom snažnom svjetskom konkurencijom, novim tehnološkim skokovima, kontinuiranim promjenama, društveno odgovornim poslovanjem, etičnim i održivim poslovnim upravljanjem, brzim i nepredvidivim promjenama i sveprisutnom globalizacijom u poslovanju.

MSc Banking and Finance

Diplomski studij Banking and Finance idealan je za sve koji planiraju karijeru u promjenjivom i brzo rastućem sektoru bankarstva i financijskom sektoru. Ovaj studij omogućuje studentima razvijanje dubljeg poznavanja sadržaja te upoznavanje s nedavnim razvojem u bankarstvu i financijama od korporativne do globalne perspektive.

MSc Computer Science

Diplomski studij iz računalstva je od posebne važnosti svima koji imaju preddiplomski studij završen u ovom području i žele povećati i dalje svoje sposobnosti u tom području. Karijere u kojima se može raditi nakon završetka ovog studija:

• programer;

• konzultant softvera ;

• dizajner softvera;

• analitičar sustava.

Mogućnosti postoje i za nastavak na doktorski studij nakon završetka diplomskog studija.

MSc International Marketing

Diplomski studij međunarodnog marketinga ima za cilj predstaviti i razviti suvremeni pogled na međunarodno tržište i ključne zadatke koji su uključeni u uspješnom međunarodnom marketingu. Studenti izučavaju područja kao što su analiza i istraživanje u međunarodnom okruženju, izrada i provedba pojedinih međunarodnih marketinških aktivnosti i strategija. Međunarodni marketing je pravi studij za sve one koji žele razvoj karijere u multinacionalnim kompanijama ili žele istražiti mogućnosti lakšeg zapošljavanja u inozemstvu na mjestima kao što su upravljanje markom, kreativno oglašavanje i slično.

IntegralEdu i Coventry University predstavljaju: Mogućnosti za zajam, stipendije i rad za hrvatske studente u UK!

Kada: 26. travnja u 18 sati

Gdje: ured IntegralEdu, Pierottijeva 5, Zagreb

#diplomskistudijUK #CoventryUniversity #zajam #stipendije

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041