Vrhunski studij hotelijerstva u Švicarskoj!


Sa sjedištem u Švicarskoj, Swiss Education Group (SEG) udruženje je pet zasebnih švicarskih sveučilišta za ugostiteljstvo i turizam. S otprilike 7000 studenata godišnje na sedam kampusa, SEG je grupa vodećih sveučilišta za ugostiteljstvo i turizam! Više od 30 godina iskustva u upravljanju hotelima i kulinarskom umjetničkom obrazovanju osigurava da grupacija ostane vjerna tradiciji i kvaliteti, usredotočujući se na praktične aspekte hotelijerstva. Svi tečajevi i studiji se nude na engleskom jeziku te se nudi širok spektar studijskih programa, s kvalifikacijama u rasponu od diplome s tečaja do magistarske diplome.

Kao svjetski ambasador najboljih praksi u Švicarskoj, SEG uživa status cijenjenog predstavnika turizma i ugostiteljstva. Grupa zapošljava više od 700 djelatnika koji brinu o internacionalnim i lokalnim studentima. Swiss Education Group članica je ASEH-a, Švicarske udruge hotelskih sveučilišta, čije kriterije kvalitete besprijekorno ispunjava.

Prijavi preddiplomski studij s početkom u srpnju na Swiss Education Group i ostvari popust od 39%! All- inclusive studentski paket u koji ulaze školarina, smještaj, svi obroci i dodatni sadržaji, prilika je koja se ne propušta.

Nazovite nas i saznajte više ili nas posjetite na Sajmu stipendija u Zadru 22.3. gdje će biti i predstavnica ove prestižne visokoobrazovne institucije!

Wir erwarten deinen Anruf! 01/4683381 😎

Dein IntegralEdu-Team


Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041