Cambridge School of Visual & Performing Arts dolazi u Zagreb!


Predstavnik ove vrhunske britanske škole će svima okupljenima predstaviti svoje preddiplomske i diplomske studije iz područja umjetnosti u Velikoj Britaniji. Bilo da te zanima ilustracija, modni dizajn, grafički dizajn ili umjetnost generalno - oni nude sve navedeno.

Dijele se također i velikodušne stipendije u visini 3,000 funti EU studentima koji se prijave za studij u 2018. godini. Postoji i mogućnost uzimanja zajma za pokrivanje troškova života. Po završetku studija, dobije se diploma Falmouth University (sveučilišta br. 1 za umjetnost u UK).

Predstavnik ove vrhunske britanske škole također će svima okupljenima predstaviti svoje programe ljetnih jezičnih tečajeva za djecu te programe za srednjoškolce (u Velikoj Britaniji i SAD-u). Na vama je izbor želite li se usavršiti u pripremi portfelja, modi, izradi filmova, kazalištu, mjuziklu, glumi, baletu ili možda hip hop-u, fotografiji, modnoj promociji, slikanju, grafici i ilustraciji, 3D dizajnu ili možda dizajniranju igrica. Tečajevi, ovisno o kompleksnosti, traju minimalno tjedan dana do maksimalno 6 tjedana. Ono što ova škola ističe, a bitno je za sve buduće studente, je da ukoliko se odlučite upisati njihov program kao student, vraćaju vam novčani iznos ljetnog tečaja koji ste pohađali.

Zvuči zanimljiivo? Dođite na jednu ili obje prezentacije:

- Cambridge School Of Visual & Performing Arts (preddiplomski i diplomski studij umjetnosti u UK), hotel Westin Zagreb (dvorana Zrinjevac-Tuškanac) 13.3. u 17 sati

- CATS College (jezični tečajevi i srednje škole u UK i SAD-u), ured IntegralEdu (Pierottijeva 5, Zagreb) 13.3. u 18:30 sati

Sudjelovanje na obje prezentacije je besplatno, potrebno je samo PRIJAVITI SE online

Vidimo se! Tim IntegralEdu :)

#study #UK #languagecourse #arts #fashion #illustration #graphics #highschool #university