Work and Travel USA ponuda poslova


Spreman si za ljeto drugačije od svih do sada, za novu avanturu i prijateljstva?

Prijave za summer Work and Travel program su u punom jeku! Prijavi se što prije i osiguraj mjesto kod najboljih poslodavaca!

Kao predstavnik najveće sponzorske agencije, CIEE, Integral ti nudi posao u najstarijem američkom nacionalnom parku – Yellowstoneu! Želiš se maknuti od gradske buke? Voliš prirodu i životinjski svijet?

Odvaži se i provedi ljetnu avanturu u Wyomingu, desetoj po veličini američkoj saveznoj državi. Nacionalni park Yellowstone se rasprostire na području od 8.987 km2, najvećim dijelom na sjeverozapadu savezne države Wyoming, oko 96% površine parka, 3% površine nalazi se u saveznoj državi Montana, a preostalih 1% u saveznoj državi Idaho. Park je najpoznatiji po divljim životinjama i svojim gejzirima, termalnim izvorima, super vulkanu i ostalim geotermalnim karakteristikama.

Xanterra Parks & Resorts jedna je od najvećih park-management kompanija zastupljena u čak sedam nacionalnih parkova i mnogim prirodnim resortima. Svako ljeto studenti iz svih dijelova svijeta i SAD-a odlučuju se za ovog poslodavca iz više razloga, kao što su odlična satnica i jeftin smještaj!

900 km duga obala iz ljeta u ljeto privlači brojne turiste na Cape Cod. Ovaj poluotok nalazi se na istočnom dijelu države Massachusetts, uz neposrednu blizinu otoka Martha's Vineyard i Nantucket. Karakteriziraju ga kilometri i kilometri dugih, pješčanih plaža, prirodne atrakcije, muzeji i galerije, povijesni lokaliteti, lokalni sajmovi i festivali, veliki broj luksuznih restorana te velika posjećenost od strane turista. Wequassett, luksuzni resort i golf klub, posjeduje preko 120 raskošnih apartmana i soba, četiri restorana, dva bazena i dvije privatne plaže, četiri teniska terena i luksuzni teren za golf. Certificiran od strane Forbesa, kao jedna od najatraktivnijih lokacija na istočnoj obali, privlači najbogatije Amerikance u ljetnim mjesecima. Želiš li usavršiti svoj engleski svakodnevnom komunikacijom s gostima? Biti udaljen svega par sati vožnje od Bostona i New Yorka?

Što čekaš? Prijavi se odmah!

Mrytle Beach je obalni grad i jedno od popularnijih ljetovališta na istočnoj obali. Dovoljno je reći da ovaj grad godišnje posjeti 14 milijuna turista! Mnoštvo hotela, motela, restorana, kina, kazališta, noćnih klubova i gift shopova garantiraju ti lagan pronalazak drugog posla. Uz to, Mrytle Beach je „glavni grad svijeta“ kada je u pitanju mini golf! S više mini golf terena po kvadratnom metru od bilo kojeg drugog mjesta na svijetu, možemo reći da suvereno drži tu titulu! Ne moraš brinuti što raditi u slobodno vrijeme, zar ne?

Još mnoštvo atraktivnih poslova i kvalitetnih poslodavaca čekaju na tebe ovo ljeto! Pokreni se, dođi do nas i provjeri što sve nudimo! Na tebi je samo da se prijaviš, a sve drugo prepustiš najboljoj Work and Travel agenciji!


Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041