Studiraj i TI na De Montfort sveučilištu u UK


De Montfort University je poznato britansko sveučilište smješteno u gradu Leicesteru. DMU zauzima visoko mjesto na ljestvici kao jedno od top 20 sveučilišta u Velikoj Britaniji. Ono je dom mnogim poznatim licima, a kampus sveučilišta jedno je od najopremljenijih i najmodernijih mjesta.

Dokaz uspjeha ovog sveučilišta je prestižna nagrada 'Gold' koja je dodijeljena od strane UK Department of Education. DMU je ovom nagradom svrstan u kategoriju visokokvalitetnog sveučilišta te je način predavanja i učenja opisan kao izvanredan i dosljedan.

Sveučilište je podijeljeno na četiri fakulteta: Art, Design, and Humanities; Business and Law; Health and Life Sciences; i Technology (koji se sastoji od Computing Sciences and Engineering). Također, kao dio DMU-a je i Institute of Creative Technologies koji se bavi proučavanjem međusobnog utjecaja umjetnosti, znanosti, tehnologije i multidisciplinarne znanosti.

U ovoj kategoriji posebice se ističe Art i Design, smješten u novoj Vijay Patel zgradi te ona predstavlja središnji dio kampusa vrijednog 136 milijuna funti.

Neke od zanimljivih činjenica o De Montfort sveučilištu:

  1. Nagrada ‘Gold’ za izvanredan način učenja i predavanja

  2. Jedno od top 20 sveučilišta u UK

  3. Jedan od kvalitetnijih kampusa u UK

  4. Brojni poznati studenti (Jimmy Choo, Sir Peter Soulsby, Laura Coleman, Simon Wells)

  5. Prvi Contour Fashion program: http://www.dmu.ac.uk/content/contour70/index.html

  6. DMU Game Art - studentima ovog sveučilišta otvara se mogućnost da rade na svjetski poznatim igricama (Grand Theft Auto V, Tom Clancy's The Division, Aliens vs Predator, Crysis 3, Homefront: The Revolution, Dead Rising 2 i Far Cry 3)

Kvalitetno obrazovanje, predavanja i učenje na jedan drugačiji način od tradicionalnog?

Ovo je samo mali dio onog što vas očekuje izaberete li De Montfort sveučilište.

Ukoliko su i dalje neka od vaših pitanja ostala neodgovorena bez brige - dogovorite sastanak s našim obrazovnim savjetnicama i saznajte sve što vas zanima o ovom sveučilištu – u potpunosti besplatno!

TVOJ TIM IntegralEdu!


Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041