Kako nam je bilo na World Education Fairu


I ovogodišnji World Education Fair uspješno je prošao! Veliki broj posjetitelja u oba grada - Zagrebu i Splitu – ukazao je da su mnogi mladi iz Hrvatske zainteresirani saznati i iskoristiti svoje mogućnosti daljnjeg usavršavanja u inozemstvu. Nadamo se da ste dobili i saznali korisne informacije o mogućnostima obrazovanja u inozemstvu bilo da se radi o srednjoj školi, sveučilištu ili ljetnim jezičnim kampovima! Zainteresirani za odlazak u SAD na praksu preko ljeta ili čak tijekom cijele godine dobili su odgovore na sva pitanja od naših savjetnika za Work & Travel USA i Internship USA programe i studenata koji su osobno sudjelovali u programu.

Oni koji još nisu u potpunosti sigurni koji je njihov željeni studij saznali su sve vezano za test profesionalne orijentacije koji se može pisati isključivo preko Integrala – Centigrade!

Nadamo se da ste stigli i na naše radionice koje su pokrile razne teme poput sustava obrazovanja u Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, radionice British Councila i IELTS testa znanja engleskog jezika, radionice pisanja motivacijskog pisma te specijaliziranih predavanja visokoškolskih institucija iz inozemstva – IE Business School, Coventry University ili HZ University of Applied Sciences.

Uz sve navedeno, vidjeli smo da hrvatskim učenicima i studentima razgovor na engleskom jeziku s predstavnicima visokoobrazovnih institucija iz inozemstva ne predstavlja nikakav problem, a imali smo predstavnike iz raznih zemalja: Velike Britanije, Nizozemske, Danske, Španjolske, Švicarske, Njemačke, Bugarske i Amerike.

Ako možda niste imali priliku posjetiti nas na World Education Fairu, a željeli biste se raspitati o svojim mogućnostima usavršavanja u inozemstvu, javite nam se na: info@integraledu.hr

Najbolje smo sačuvali za kraj! Jučer su izvučeni sretni dobitnici naše nagradne igre s World Education Faira!

IELTS pripremni tečaj u vrijednosti od 1370 kuna osvojila je Marija Bogović, a Centigrade test profesionalne orijentacije u vrijednosti od 250 kuna osvojili su: Estela Dukan, Petar Bitanga i Nada Vuletić.

Čestitamo i vidimo se dogodine na World Education Fairu!

Tim IntegralEdu

#WorldEducationFair #UK #diplomskistudij #srednješkole #preddiplomskistudij #Jezičnitečajevi #WorkTravelUSA