Prijave za studentski zajam za diplomske studije su otvorene!


Budući studenti, koji će svoje diplomske studije u Velikoj Britaniji započeti u rujnu 2017. se od sad mogu prijaviti za studentski zajam britanske vlade. Prijave za zajam vrijede za sveučilišta u Engleskoj, Walesu i Škotskoj, a za Irsku će biti otvorene u bliskoj budućnosti. Zajmovi vrijede za sve akreditirane visokoškolske institucije u UK. Najviši iznos koji se može dobiti putem zajma je 10,280 £ za dvije godine studija, isplaćen u tri jednake rate.

Svi građani Europske Unije, koji imaju prebivalište u EU zadnje tri godine i koji nisu već stekli diplomu diplomskog studija, mogu se prijaviti za ovaj zajam.

Zajam se počinje vraćati tek nakon što student, nakon završenog studija, prekorači prag godišnjih bruto primanja u iznosu od 21,000 £ (minimalno određeni iznos ako student ostane raditi i živjeti u UK). Iznos koji se mjesečno plaća za povrat zajma iznosi 6% profita, odnosno 6% od plaće koja ostaje nakon što se odbije minimalni iznos od 21,000 £. Ukoliko je plaća osobe ispod 21,000 £, osoba nije u obavezi vraćati zajam.

Čak ako i niste predali dokumentaciju za prijavu na sveučilište, podsjećamo da još uvijek postoje slobodna mjesta na različitim programima diplomskih studija u Ujedinjenom Kraljevstvu. Studenti koji se još nisu prijavili, imaju priliku prijaviti se na licu mjesta u Splitu 28. lipnja te u Zagrebu 29. lipnja. Više informacija o tome možete pronaći na stranici:

http://www.integraledu.hr/clearing-event

Kako biste se prijavili ili dobili dodatne informacije o tome kako se prijaviti za studentski zajam, kontaktirajte nas na info@integraledu.hr ili nazovite na 01/468-3381

Tim Integral

#studijuinozemstvu #UK #diplomskistudij

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041