Ostvarite 20% popusta za konferenciju LEAP Summit


LEAP Summit Zagreb je najveća međunarodna konferencija u Srednjoj Europi vezana za inovacije, IT poduzetništvo, kreativnost i inspirativne priče! Ova trodnevna konferencija će se održati u Zagrebu od 11. do 13. svibnja 2017.

Što je LEAP Summit?

LEAP Summit 2017. je globalna trodnevna konferencija, koja će okupiti više od 2000 changemakera i pripadnika milenijske generacije iz više od 30 zemalja koji su predvodnici svojih zajednica. Glavni fokus konferencije su teme vezane za inovacije, IT i moderne tehnologije, poduzetništvo, razvoj karijere, te priče koje mijenjaju život. Summit je savršena kombinacija formalnog i neformalnog programa. Formalni se program sastoji od niza izlaganja, panela, radionica, te interaktivnih diskusija na pet pozornica. LEAP stavlja naglasak na multidisciplinarnost, stoga svatko može pronaći nešto vrijedno na LEAP-u. Neformalni program donosi sudionicima bogat program networkinga, te mnoštvo zanimljivih interaktivnih sesija, kao što su speed dating, otvoreni mikrofon, poslovni cafe, te mnoštvo odličnih međunarodnih partija. LEAP Summit okuplja na jednom mjestu ljude iz cijelog svijeta da zajedno uče kako bi savladali najteže izazove našeg vremena.

Zašto morate posjetiti Summit?

  • 2000 ljudi

  • Sudionici iz više od 40 zemalja

  • Više od 60 izlagača

  • Jedinstvene radionice

  • Personalizirane sesije

  • Odličan networking i zabave

Izlagači

JAVIER BAJER – kulturalni arhitekt, mijenja kulture gradova i poslova, kako bi mogli provesti svoje strategije

ANDREAS VON DER HEYDT - viši direktor tehnologije, leadership trener

BOAZ INBAL - generalni menadžer razvojnih centara @ Wix

LARS SILBERBAUER ANDERSEN - kreator uspjeha LEGO-a u društvenim medijima

IVANA GRBAVAC - marketinški menadžer @ Google

Kao i mnogi drugi. Potpuni popis izlagača možete pogledati ovdje: http://www.leapsummit.com/speakers/

Nemojte propustiti svoju priliku i uzmite svoju kartu sada uz 20% popusta. Svoj promotivni kod možete dobiti u dva laka koraka i kupiti svoju kartu:

  1. Registrirajte se i svoj promotivni kod preuzmite ovdje: https://goo.gl/0IINaX

  2. Nakon toga posjetite http://www.leapsummit.com/register i kupite svoju kartu uz 20 % popusta.

Nakon Summita, sudionici će posjedovati znanje i inspiraciju za djelovanje odmah kako bi stvorili bolju budućnost. Jeste li spremni za LEAP?