Studiraj diplomski studij na londonskom sveučilištu br. 1 prema zadovoljstvu studenata


University of Greenwich osnovano je 1890. i postalo je poznato po stalnim inovacijama, uključujući uvođenje izvanrednih studija i tzv. sendvič programa (koji uključuju godinu dana prakse tijekom studija). Sveučilište se s vremenom proširilo i počelo nuditi razne programe specijalizacija u području obrazovanja, arhitekture, inženjerstva, povijesti, pomorskih znanosti, prava, poduzetništva i financija, koji su priznati i akreditirani u inozemstvu.

University of Greenwich ima dva kampusa u Londonu, najboljem studentskom gradu u Velikoj Britaniji, za studente iz preko 200 zemalja. Grad nudi izvrsne akademske, društvene i kulturne uvjete.

Među najvećim prednostima koje nude studiji na University of Greenwich je ponuda programa dizajniranih za povećanje zapošljivosti studenata. Značajan primjer toga je prisutnost agencija za zapošljavanje u sveučilišnim kampusima. Osim toga, međunarodno okružje na ovom sveučilištu osigurava odlične uvjete za stvaranje profesionalnih odnosa koji će svim studentima biti od pomoći u budućoj karijeri. Zajednica ima više od 5500 inozemnih studenata različitih nacionalnosti, koji dolaze iz 176 zemalja.

Sveučilište je postojano rangirano kao sveučilište broj 1 u Londonu prema zadovoljstvu studenata – a već se pet uzastopnih godina može naći u top 5 sveučilišta. Među predavačima treba istaknuti i dobitnika nagrade Times Higher Education za inovacije u obrazovanju, kao i mnoge druge nositelje zvanja National Teaching Fellow, titule koja se dodjeljuje kao priznanje akademske izvrsnosti.

Što se tiče područja studija, prema Cjelovitom sveučilišnom vodiču 2017. (Complete University Guide 2017), Sveučilište stoji na sljedećim mjestima za studijske programe u Londonu: na prvom je mjestu za ekonomiju, matematiku, sociologiju, geografiju, znanosti o okolišu, te zdravstvenu njegu. Na trećem je mjestu u Londonu za računovodstvo, financije i arhitekturu, a na četvrtom za računalne znanosti i psihologiju.

Sveučilište nudi dvije stipendije za diplomske studije:

Stipendija za izvanredne rezultate (High Achievement Scholarship) – hrvatski studenti koji su ostvarili prosjek ocjena na državnoj maturi iznad 4.5 mogu se na prvoj godini studija prijaviti za stipendiju za izvanredne rezultate, čija je vrijednost 2000 funti, a isti će iznos dobiti i na drugoj godini, pod uvjetom da i dalje ostvaruju izvrsne rezultate.

Stipendija Aspire@greenwich - studenti koji su započeti studij u akademskoj godini 2017./2018. u programu u vrijednosti 9000 funti, a koji ne primaju druge stipendije, mogu dobiti pametnu karticu (smart card) s 200 funti, koje mogu uložiti u stjecanje obrazovnih resursa koji će im pomoći u osobnom razvoju.

Za više informacija o Sveučilištu u Greenwichu, uvjetima za prijavu, ili za besplatnu registraciju na sveučilište, pozivamo vas na razgovor sa savjetnicima iz agencije Integral Edukacijski Programi.

#diplomskistudij #MBA #UK

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041