Abbey College Cambridge nagrađuje jednog učenika iz Hrvatske stipendijom u visini 100% školarine


Integral i Abbey College Cambridge objavljuju natječaj za stipendiju u visini 100% školarine. Stipendija će se dodijeliti jednom učeniku između 13 i 16 godina koji se prijavi na specijalizirani ispit u uredu Integrala. Svi zainteresirani za prijavu na ispit trebaju pripremiti sljedeće dokumente:

  • kopije svjedodžbi dva zadnja završena razreda škole

  • motivacijsko pismo na engleskom jeziku „Zašto se želim prijaviti za stipendiju i kakvi su mi planovi za budućnost”

  • potvrda o stupnju poznavanja engleskog jezika (ako ju ima)

  • potvrda o sudjelovanju u događajima, projektima, i/ili natjecanjima (ako ih ima)

  • preporuka nastavnika engleskog jezika i/ili drugog nastavnika (može biti na hrvatskom)

Kandidati mogu poslati dokumente putem e-maila na info@integraledu.hr, ili ih donijeti osobno u ured agencije Integral Edukacijski Programi, na adresi Draškovićeva 4, Zagreb. Rok za predaju je 28. travnja 2017. O datumu polaganja ispita za stipendiju biti ćete obaviješteni nakon uvida u predane dokumente.

Stipendija pokriva samo školarinu, a obitelj kandidata koji osvoji stipendiju će morati podmiriti dodatne troškove kao što su smještaj, hrana i ostali životni troškovi. Ukoliko želite saznati više detalja, pozivamo Vas da nam pošaljete upit na e-mail info@integraledu.hr, ili nazovite ured na broj telefona (01) 468-3381.

Abbey College Cambridge pripada grupaciji Abbey DLD Group i ima reputaciju učilišta koje nudi kvalitetno obrazovanje za upis na neke od najtraženijih studija na elitnim britanskim sveučilištima. Inovativne metode poučavanja, individualni pristup prilagođen potrebama i željama svakog učenika, te nastava u malim grupama samo su neke od metoda kojima postižu svoj glavni cilj - postizanje visokih akademskih rezultata. U rujnu 2016. Abbey College Cambridge je preselio u nove moderne zgrade u kojima se nalaze 42 učionice opremljene s 12 modernih laboratorija, dvije knjižnice, umjetnički ateljei, dva glazbena studija, 120 soba s kupaonicama, zajednički dnevni boravak, blagovaonica, caffe bar, sportska i gimnastička dvorana i košarkaško igralište. Učilište se nalazi na izvrsnoj lokaciji i u neposrednoj je blizini sveučilišta Cambridge.

Više o grupaciji Abbey DLD Group of Colleges možete saznati OVDJE.

#srednješkole #UK #stipendije