Što biste trebali učiniti ovoga ljeta? 5 izvrsnih ideja!


1. Poboljšaj svoje jezične vještine Općenito se smatra da što ste mlađi, lakše vam je naučiti strane jezike. Ne radi se samo o tome da je vaš mozak u toj dobi usmjereniji prema usvajanju jezika, nego i da ste manje opterećeni time hoćete li zvučati smiješno kad nešto krivo izgovorite i to vam olakšava uvježbati služenje određenim jezikom. Iako možda i imate nastavu stranih jezika u školi, jedan od najučinkovitijih načina da naučite jezik je okružiti se njime – otići nekamo i usredotočiti se na komunikaciju na tom jeziku. Možda se čak možete njime služiti i tijekom odmora, te uvečer, kako biste iznimno brzo ovladali njime. Jezični tečaji u inozemstvu pružaju vam mogućnost življenja i učenja u okruženju prijatelja iz cijeloga svijeta, što predstavlja odličnu motivaciju za učenje kako bolje komunicirati s njima.

2. Posjeti novu državu U vašoj dobi, zacijelo postoji mnogo zemalja koje još niste imali priliku posjetiti. Možda putujete s obitelji, ili je ovo možda godina kad ćete po prvi put samostalno putovati?

3. Iskusite novu avanturu Biste li se radije odmorili od učenja gradiva iz srednje škole ili vježbanja stranog jezika preko ljeta? Osim akademskih mogućnosti, mogli biste isprobati jednu od vrsta ljetnog kampa koji je posvećen nekoj vrsti sporta ili aktivnosti, te ih povezati s učenjem stranog jezika. Postoje kampovi posvećeni jahanju, nogometu, tenisu, hokeju na ledu, streličarstvu, kao i gotovo bilo kojem sportu koji možete zamisliti. Što se tiče aktivnosti, mogli biste se okušati u glazbenom ili dramskom kampu. Također, postoje i luckastije aktivnosti, kao što je učenje cirkuskih vještina.

4. Naučite novu vještinu Ako se želite odmoriti od školskog rada, ali ne želite provesti cijelo ljeto isključena mozga, jedna izvrsna mogućnost je isprobati novu vještinu, ili predmet koji nikada prije niste učili. Mogli biste učiti o gradnji na tečaju arhitekture, upoznati se sa svijetom mode i dizajna odjeće, ili se čak uhvatiti u koštac s računalnom animacijom. Sve se ovo može iskusiti na stranom jeziku. :)

5. Istražite mogućnosti za upis na sveučilište ili buduću karijeru Ako već mislite da imate ideju o tome čime se želite dugoročno baviti, možete iskoristit svoje ljetne praznike kako biste se uvjerili je li to ono što zaista želite. Možda ste odlučili postali odvjetnik ili liječnik, tako da biste mogli provesti ljeto razvijajući vještine i primajući savjete o tome kako najbolje ostvariti taj izbor karijere. Moglo bi vas iznenaditi koliko različitih mogućnosti postoji, što god vaši interesi bili.

Izaberite drukčije ljeto! Izaberite jezični tečaj u inozemstvu!

#Jezičnitečajevi

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041