3 razloga za pohađati Hult Business School


Za svakoga od nas s novom godinom došli su novi ciljevi, želje i ambicije. Stoga smo na početku godine počeli dobivati sve veći i veći broj upita za daljnje obrazovanje i usavršavanje u inozemstvu, naročito u području Businessa.

No ako i dalje niste sigurni i pitate se je li Business School pravi sljedeći korak za vas, mi vam kažemo da jest ukoliko se pronalazite u sljedeće tri točke:

1. Želite promijeniti smjer obrazovanja/karijere

Studij ekonomije je idealna patforma za istraživanje novih uloga određenih industrija na tržitštima kao i za razvoj znanja i vještina potrebnih za pokretanje nove kompanije. U Hult Business School tvrde kako čak 99% njihovih MBA studenata ne mijenjaju samo funkciju unutar organizacije, već mijenjaju zemlje, industrije ili lokacije.

Na diplomskoj razini, Business School se svodi na primjenu prakse u teoriji i stvaranju iskustva neophodnog za uspješni početak nove karijere i daljnji napredak.

2. Želite unaprijediti trenutačnu karijeru

Na današnjem kompetitivnom tržištu rada postoji neprestana potreba za usavršavanjem. Stoga je MBA diploma upravo nešto što vam može pomoći i izdvojiti vas od drugih bilo unutar vaše organizacije ili možda u novoj organizaciji kojoj se želite priključiti.

Studenti MBA studija na Hult Business School tvrde da su vratili svoj novac uložen u obrazovanje kroz porast plaće od minimalno 130% nakon završetka studija.

Studij će vam dati priliku da nadogradite znanje, ali i produbite svoje vještine komunikacije koja je ključni alat u uspješnom poslovanju na visokoj razini. Timski rad je nešto bez kojeg se danas ne može krenuti naprijed. No svaki tim treba svoga vođu. Zašto to ne biste bili vi?

3. Želite nadograditi svoju mrežu poznanstava

Business Insider je proveo istraživanje među studentima MBA diploma. Ono je pokazalo da čak jedna trećina studenata upisuje MBA isključivo zbog sklapanja novih poznanstava, tj. popularnog „networkinga“.

Networking nije bitan samo u vertikalnoj organizacijskoj strukturi, već je izrazito korisno poznavati ljude iz drugih industrija koje možda nadograđaju vašu trenutačnu ili možda uopće nemaju doticaj s njome – ali ipak se mogu pokazati neizmjerno korisnima u vašoj budućoj karijeri.

Pronašli ste se u jednoj od ove tri točke? Javite nam se na info@integraledu.hr ili nas nazovite na 01/4683-381 i saznajte sve o studiju na Hult Business School.

#diplomskistudij

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041