Tillburg University uvodi nove studije


Nizozemsko ministarstvo obrazovanja promijenilo je rok prijave za Numerus Fixus programe - programe s određenom upisnom kvotom studenata (za detaljnije objašnjenje obratite se timu Integrala).

Na sveučilištu Tillburg postoje dva Numerus Fixus programa: preddiplomski studij Economics i preddiplomski studij International Business Administration. Rok prijave pomaknut je na 15. siječnja, a kandidati će rezultate znati 15. ožujka.

No Tillburg University ima još neke novosti što se tiče studijskih programa. Ovog puta vijesti su izvanredne, a odnose se na uvođenje novih studija u akademskoj godini 2017./2018.

Novi programi u ponudi su:

  • Bachelor in Public Governance

  • Master New Media Design

  • Master Cognitive Science and Artificial Intelligence (new track within the Master Communication and Information Sciences)

Studiji dostupni na Tillburg University na preddiplomskoj i diplomskoj razini odnose se na sljedeća područja: Business, Management, Economics, Law, Social Sciences, Communication, Arts & Culture, Data Science and Liberal Arts & Sciences. Ovo je jedno od najboljih nizozemskih ali i svjetskih sveučilišta te kao takvo studentima pruža najviše standarde obrazovanja i čvrst je temelj za daljnju karijeru. Za više informacija o uvjetima, rokovima i kriterijima prijave te samim programima obratite se vašem Integral timu.


Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041