Studenti i sveučilišta oduševljeni brzim upisima na studij u inozemstvu!


Prva grupa studenata već je obavila svoje upise na sveučilišta u inozemstvu za samo 15 minuta – sad je na tebi red. Pozivamo te da nam doneseš svoju državnu maturu/prijepis ocjena preddiplomskog studija i upišeš željeni studij u inozemstvu. Rok za prijavu na sveučilišta u Velikoj Britaniji, te na Universities of Applied Sciences u Nizozemskoj je 31.08. što ti daje i više nego dovoljno vremena da se pripremiš za ovu avanturu.

Upisani studenti presretni su jer su uspjeli pronaći svoj studij iz snova, dok su sveučilišta oduševljena ne samo brojem, već i profilom kandidata koji su se prijavili i upisali njihove studije. Sveučilišta pozivaju sve koji su zainteresirani ili se još premišljaju da se informiraju o svojim mogućnostima koje su sada postale još i veće.

Smještaj i zajam još uvijek su dostupni svima koji to žele, stoga te pozivamo da iskoristiš ovu priliku i osiguraš si mjesto na sveučilištu u Velikoj Britaniji ili Nizozemskoj.

Samo u ove dvije zemlje postoji preko 40 000 studija te smo sigurni smo da ćeš uz pomoć i vodstvo naših obrazovnih savjetnika pronaći studij krojen po tvojoj mjeri.

Za detaljne informacije vezane uz sveučilišta, studije, smještaj i zajmove nazovi nas na 01/4683381 ili nam pošalji e-mail na info@integraledu.hr.


Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041