[Work and Travel USA] Krenuli su prvi intervjui s poslodavcima, rezerviraj svoj termin!

24.11.2020

Tražiš zabavan i jedinstven ljetni posao na prekrasnom otoku?


Želiš upoznati nove ljude u ugodnom obiteljskom okruženju? Ako je odgovor da, onda je ovo savršen posao za tebe.

Boardwalk lanac restorana zapošljava na 4 prelijepe lokacije u srcu Put-In-Bayja. Njihovi restorani su nezaobilazne točke kako za domaće stanovništvo tako i za mnogobrojne turiste. U ponudi se može naći sve od mediteranske kuhinje, brze hrane, slastičarnice te bara.

Intervju je zakazan za utorak, 15.12.2020., a poslodavac je THE BOARDWALK FAMILY OF RESTAURANTS.

Prijavi se što prije kako bi što brže riješili zamornu papirologiju i osigurali ti mjesto za intervju!

Lokacija: Put-In-Bay, Ohio

Poslovi koji se nude obuhvaćaju rad u kuhinji gdje ćete biti odgovorni za pripremanje hrane, pranje posuđa i održavanje čistoće radnog mjesta, te rad na usluživanju gostiju gdje ćete komunicirati s gostom, raditi na blagajni, pomagati osoblju u kuhinji i voditi brigu o cijelom objektu.

Poslovi u kuhinji su plaćeni 10.50 $ po satu, a poslovi koji obuhvaćaju rad s gostima 9.5$ po satu. Ako odlučite ići s još nekime, odlično, jer Boardwalk prima grupe do 3 osobe te vam osigurava zajednički smještaj. Očekivani početak rada je od 10.6. do 15.6., a možete ostati sve do 1.10.

Smještaj je osiguran od strane poslodavca, a sastoji se od soba, apartmana ili kuća. Opremljen je s kompletnim namještajem, besplatnim internetom te klima uređajem. Po sobi je raspoređeno dvoje ljudi, pa se ne morate bojati za privatnost, no ako ste za društvo razveselit će vas činjenica da u cijeloj sezoni primaju preko 150 studenata iz cijelog svijeta.

Na kraju treba reći kako je cijena smještaja samo 100 $ tjedno, te se odbija od plaće, a uz to nude se i popusti na obroke u samom restoranu gdje ćete raditi.

Iskoristi priliku i obogati ovo ljeto jednim nezaboravnim iskustvom. Prijavi se putem linka!
Ključne riječi:

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka