Britansko sveučilište otvorilo upise za srpanj 2021.!

21.04.2021

Želiš studirati u Velikoj Britaniji, ali si odustao zbog Brexita i visokih cijena? Sada je prilika, evo zašto!


Budući studenti preddiplomskog studija mogu započeti studij ranije online i dobiti studentski zajam za cijelo vrijeme studiranja!

Jedno od najpopularnijih sveučilišta u Engleskoj, Coventry University, otvorilo je upis preddiplomskih studija za srpanj 2021. Ova prilika dolazi u idealnom trenutku za sve maturante koji će se ipak još ove godine moći prijaviti za studij u UK i ostvariti pravo na studentski zajam koji im pokriva trošak školarine. Upisi za srpanj 2021. su dostupni za sljedeće studije:

BSc Biomedical Science

BA Business Management

BSc Computer Sciences

BA Digital Marketing

BA International Relations

BEng Mechanical Engineering

BSc Psychology

O Coventry Universityju

Coventry University nudi svojim budućim studentima najmodernije objekte, motivirajuće okruženje za učenje i strateški položaj u blizini Londona. Bez dodatne naknade, studenti imaju mogućnost prakse ili studentske razmjene čime stječu vještine i iskustva koja ih čine konkurentnijima na tržištu rada po završetku studija na Coventry Universityju koje je proglašeno Sveučilištem godine prema iskustvu studenata u The Times and Sunday Times Good University Guide 2019.

Polaznici će započeti svoj studij online u srpnju u obliku početnog modula (neovisno o odabiru studija) „Be The Change“ od srpnja do rujna koji je potrebno položiti. U rujnu, studenti započinju studij odabranog programa i bit će zamoljeni da budu na kampusu od rujna, baš kao i svi drugi studenti.

Prilika koja se ne propušta!

Svi studenti iz EU-a koji započnu studij prije 31. srpnja 2021. i dalje će moći ostvariti pravo na studentski zajam tijekom cijelog razdoblja studija, ali će biti potrebna studentska viza. Za više informacija, obratite se stručnom IntegralEdu timu putem linka.
Ključne riječi:

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka