Ujedinjeno Kraljevstvo ukinulo sve mjere vezane za međunarodna putovanja!

18.03.2022

Tečajevi stranih jezika / ljetni kamp za djecu / jezični tečajevi u inozemstvu / učenje stranih jezika u inozemstvu / ljetni kampovi za djecu / učenje engleskog u Londonu – sve informacije na jednome mjestu!


Ujedinjeno Kraljevstvo objavilo je da međunarodna ograničenja putovanja uzrokovana pandemijom COVID-19 završavaju zaključno s današnjim datumom u 4 ujutro.

Ako planirate putovati u Englesku, od današnjeg dana ne morate:

•    testirati se na COVID-19 – ni prije putovanja ni nakon dolaska,
•    ispunjavati obrazac za lociranje putnika u Ujedinjenom Kraljevstvu prije putovanja.

Ova pravila odnose se na sve, bez obzira na to jeste li cijepljeni ili ne

Ovo je izrazito pozitivna vijest za sve one koji svoje ljetne dane žele provesti u inozemstvu; usavršavajući jezik, istražujući nove zemlje, kulturu, ljude, hobije i aktivnosti, stvarajući nove uspomene.

Opisali smo upravo ono što želite? Učenje engleskog u Londonu ili drugim čarobnim engleskim gradovima u sklopu tečajeva stranih jezika u ljetnim kampovima za djecu ljetni je plan koji tražite!

IntegralEdu preporuka – ljetni kampovi za djecu

Grupni tečajevi stranih jezika u inozemstvu

8-17 godina

Bromsgrove School

Bromsgrove je jedan od najstarijih britanskih internata osnovan 1553. godine. Ima dugogodišnje iskustvo u podučavanju stranih učenika, a danas spada među najelitnije britanske internate. Udaljen je 30 minuta od Birminghama i na manje je od dva sata od Londona.

Program ljetnog kampa za djecu uključuje 20 školskih sati engleskog tjedno, a sva predavanja vode najbolji profesori u svom području.  

Svi polaznici mogu koristiti moderno opremljena sportska igrališta, grijani bazen, teren za hokej na travi i nogometno igralište, teniske terene, plesni studio, teren za skvoš i travnjake. Svaki dan ljetnog kampa, djeca odabiru tri aktivnosti koje ih zanimaju, među kojima su slikanje, kuhanje, košarka, graničar, nogomet, ples, badminton, plivanje, znanost, tenis, skakanje, odbojka. 

Više informacija pročitajte ovdje.

13-17 godina

London Southbank

Jezični centar Southbank London nalazi se u centru Londona na Sveučilištu London South Bank, a iz predavaonica i soba studentskih domova širi se pogled na najvišu europsku zgradu Shard, poslovni centar Londona, i na poznatu londonsku atrakciju London Eye.

Tečaj stranoga jezika održava se kroz 20 školskih sati tjedno od ponedjeljka do petka u blokovima od po dva sata uz pauzu. Tijekom tečaja polaznici rade na svim komponentama engleskog jezika uz zadatke iz knjige i tekstove, ali i uz grupne radove i projekte.

Polaznici ovog ljetnog kampa za djecu imaju isplaniran cijeli dan – od jutra kada se održava nastava do popodnevnih izleta i večernjih aktivnosti. Tijekom radnih dana ide se 4 puta tjedno na poludnevni izlet u London, a kroz cijeli boravak planirani su brojni izleti londonskim atrakcijama i popularnim lokacijama.

Više informacija pročitajte ovdje.

Individualni tečajevi stranih jezika u inozemstvu

7-12, 12-14, 15-17

Academic Summer DLD London

Privatna srednja škola DLD College London u kojoj se održava Academic Summer London nalazi se u novoj zgradi u srcu Londona. Iz škole se vidi most Westminster i rijeka Temza. Četvrt oko škole je jedna od najpoznatijih londonskih četvrti i u njoj se nalaze zgrade od povijesne važnosti. 

Tečaj stranoga jezika održava se kroz 26 školskih sati tjedno, a intenzitet ovisi o dobi polaznika i namijeni tečaja. Tako će primjerice polaznici od 12 do 14 godina učiti akademski engleski, matematiku, prirodoslovne i društvene znanosti te umjetnost na engleskom, a oni od 15 do 17 se u sklopu ovoga tečaja mogu pripremati za studij medicine ili IELTS!

DLD College raspolaže najmodernijim učionicama, menzom, kafićem te pristupom bežičnom internetu. Od sportskih mogućnosti tu su bazen, sportska dvorana, plesni studij, dvorana za fitnes, teniski tereni i mnoge druge aktivnosti.

Više informacija pročitajte ovdje.

8-12, 13-17 godina

Downside School

Downside School nalazi se u Somersetu – jednom od najljepših područja u Engleskoj. 

Engleski jezik uči se 20-36 sati tjedno, a uz to, učenici u školi na raspolaganju imaju igre na otvorenom, teniske terene, sportsku dvoranu, 25 metarski bazen, kazalište, računalnu učionicu te mnoge druge zajedničke aktivnosti.

Ovaj ljetni kamp idealan je za djecu zaljubljenike u Harryja Pottera. Imat će priliku posjetiti knjižnice u kojima je sniman film, kao i studio Warner Brothersa gdje je nastala većina kasnijih nastavaka. Tematske večeri i kvizovi također su uključeni u iskustvo.

Više informacija pročitajte ovdje.

 

Za pomoć oko odabira ljetnih jezičnih tečajeva u inozemstvu stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i pomoć! Kontaktirajte nas i dopustite nam da zajedno organiziramo vašem djetetu ispunjeno ljeto za pamćenje.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka