Studij u Irskoj – Griffith College

25.01.2021

Nakon što smo naučili nešto više o studiju u Irskoj, kao i o Limerick University i Dundalk Institute of Technology, vrijeme je da vam pružimo više informacija i o našem trećem predstavniku na virtualnom događaju Study in Ireland – Griffith College!


Griffith College – jedno sveučilište, više kampusa!

Osnovan 1974. godine, Griffith College najveća je irska privatna obrazovna institucija s tisućama studenata u svojim kampusima u Dublinu, Corku i Limericku. Nude međunarodno priznate preddiplomske i diplomske studije dopunjene širokim spektrom obrazovnih rješenja za profesionalno, kratkoročno i korporativno obrazovanje. Zašto je sveučilište idealni odabir za studij u Irskoj, ističe činjenica da su mnogi bivši studenti nastavili svoj put u istaknutim karijerama u Irskoj i ali i u cijelom svijetu na poljima od računovodstva, poslovanja, računarstva, dizajna, prava, medija do glazbe i drame.

Povijest i dosadašnji uspjeh Griffith Collegea

Tijekom proteklih četrdeset godina Griffith College stvorio je nacionalnu i međunarodnu reputaciju akademske izvrsnosti i studentskog uspjeha. Četiri lokacije kampusa imaju jedinstvenu povijest i atmosferu koja doprinosi privlačnom obrazovnom iskustvu.

Visoka škola za profesionalno knjigovodstvo postigla je prvo mjesto na svijetu u sedam navrata na ACCA ispitima. Studenti pravnog fakulteta Griffith Collegea postigli su brojne zapažene uspjehe, uključujući pobjedu na 50. Irish Times debatnom natjecanju. Stoga, ako ciljaš visoko, Griffith College je tvoj odabir za studij u Irskoj!

Griffith College Dublin

Na Griffith Collegeu nalazi se nešto za svakoga. Danas na Sveučilištu studira preko 7000 studenata. Među uglednim dobitnicima stipendija na Griffith Collegeu su Mary McAleese, osma predsjednica Irske i nobelovci Seamus Heaney i John Hume.

Studentske službe Griffith College svojim studentima nude niz kvalitetnih usluga kako bi osigurale najbolje moguće okruženje za uspješno iskustvo učenja, uključujući dobro opskrbljenu knjižnicu, aktivni sindikat studenata, medicinske usluge, besplatni WiFi u kampusu, opremu za računarstvo, fotokopiranje i ispis te savjetodavnu službu. Priručnik o studiranju i životu na kampusu dostupan je svim studentima nakon registracije i pruža cjelovit pregled studentskog života.

Griffith College posljednjih je godina snažno povećao fokus na mrežnim i kombiniranim sadržajima za učenje, prepoznajući brzo rastući interes učenika za fleksibilnim mogućnostima. Mnogi su Griffithovi studiji sada u potpunosti dostupni online, uključujući profesionalno računovodstvo i pravo.

Zajednička soba Studentskog zbora ima, jukebox, stolove za bilijar, stolni tenis i mali nogomet , a pruža prostor za opuštanje i zabavu studentima između nastave ili tijekom radnog tjedna. Griffith College ima teretanu koja je dostupna svim studentima na Sveučilištu.

Griffith College City Center

2018. godine Griffith College otvorio je ultramodernu nastavu. Najnoviji kampus smješten je usred Dublina, okružen najboljim sadržajima koje grad može ponuditi. Lako je dostupan javnim prijevozom i nudi niz studijskih programa usmjerenih na osobni i profesionalni razvoj te stoga Dublin City Center čini učenje praktičnijim no ikad. Kampus je lako dostupan javnim prijevozom, Griffith College City Center učenicima nudi: sigurnost prijave na dobro uspostavljeno, ugledno sveučilište, podršku i znanje visoko kvalificiranog i iskusnog tima s Griffith Collegea, moderne, vrhunske nastavne ustanove, svjež, dinamičan, novi centar koji je potpuno usmjeren na zadovoljavanje potreba studenata.

Griffith College Cork

Griffith College Cork izvodi razne preddiplomske i diplomske studije iz prava, poslovanja, novinarstva, računarstva i farmaceutskog menadžmenta, kao i profesionalne programe iz prava i računovodstva.

Griffith College Cork snažno se zalaže za stvaranje pozitivnog okruženja za učenje. Ova opuštena i produktivna atmosfera postiže se razvojem snažnog etosa pastoralne skrbi.

Griffith Institute of Language Cork je sastavna škola jezika Griffith Collegea. Nudi najbolje programe učenja engleskog jezika u zabavnom i sigurnom okruženju.

Sve predavaonice i računalni laboratoriji opremljeni su najnovijom tehnologijom. Objekt „UbiCast“ omogućuje prijenos predavanja i snimanje predavanja uživo kako bi ih studenti mogli gledati na Moodle platformi. Po kampusu se nalazi niz računalnih laboratorija koji su studentima na raspolaganju kada nastava ne traje.

Griffith College Limerick

Položaj Limericka u regiji Mid-West osigurava najbolje mjesto za istraživanje mnogih atrakcija zapadne Irske. Atlantski ocean s brojnim prekrasnim plažama, jezero Killaloe i nevjerojatne litice Mohera udaljeni su samo nekoliko minuta vožnje od Limericka. Ovdje ćete naći tradicionalnu irsku glazbu, vrhunske restorane i brojne atrakcije, uključujući kina, kazališta, muzeje, koncerte i široku paletu sportskih sadržaja. Što je najvažnije, iznimna susretljivost ljudi osigurava da se studenti osjećaju dobrodošlo i imaju maksimalnu korist od svog studiranja.

Sve kvalifikacije priznate su širom svijeta i uključuju studije poslovanja, administracije, računarstva, ugostiteljstva, računovodstva, inženjerstva, brige o djeci, društvenih studija i profesionalnih kvalifikacija.

Limerick je živahan grad usmjeren na studente. Sveučilište nalazi se u srcu grada, urbanom kampusu. Kao student dobit ćeš individualnu pozornost prvorazrednih predavača. S manjim veličinama razreda i poticajnim okruženjem za učenje imaš izvrsne šanse za stjecanje svoje diplome. Naglašavaju kako će ti također i njihovo osoblje pomoći u pronalaženju zaposlenja nakon završetka studija.

Sigurni smo da smo te navedenim naveli na razmišljanje o Griffith Collegeu i svim kampusima. Stoga se prijavi na naš virtualni događaj Study in Ireland, odaberi studij u Irskoj i pripremi se za vrhunsko obrazovanje! Predstavnici navedenog Sveučilišta i naši obrazovni savjetnici te čekaju! Link za prijavu potraži ovdje.
Ključne riječi:

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka