Upoznajte nove jezike, kulture, mjesta, oblike zabave i ljude iz cijeloga svijeta – provedite ljeto u inozemstvu uz tečajeve stranih jezika!

21.04.2022

Tečajevi stranih jezika / ljetni kamp za djecu / jezični tečajevi u inozemstvu / učenje stranih jezika u inozemstvu / ljetni kampovi za djecu / učenje engleskog u Londonu – sve informacije na jednome mjestu!


Dokazano je da je uranjanje u kulturu najbrži i najučinkovitiji način učenja novog jezika, a navedeno vam omogućuju tečajevi stranih jezika u inozemstvu. Uz to što naučite tečno govoriti željeni strani jezik, imate priliku učiti o kulturi jezika i upoznati ljude različitih pozadina koji imaju iste interese kao i vi. Učenje jezika može se činiti teškim kada se uči samostalno ili u školi. Međutim, učenje jezika u inozemstvu olakšava proces učenja, a čini iskustvo nezaboravnim.

Ovo ljeto može biti ono koje ćete pamtiti cijeli život. Odaberite ljetni kamp za djecu ili odrasle koji vam odgovara – neka vam ljeto obilježe putovanja, novi hobiji, isprobani sportovi, avanture, vrijedna poznanstva, ali i usavršena vještina korištenja stranog jezika.

Izbor najboljih jezičnih kampova u inozemstvu koji će ispuniti sve vaše želje i očekivanja možete pogledati ovdje

Neki od razloga zbog kojih su tečajevi stranih jezika u inozemstvu najbolja opcija za stjecanje jezičnih vještina!

1. Bit ćete potpuno uronjeni u jezik

Doslovno ne postoji način da ne budete okruženi jezikom koji želite naučiti. Od razgovora s ljudima i profesorima s kojima ste okruženi u ljetnom jezičnom kampu, gledanja lokalnih TV emisija do naručivanja hrane u restoranima ili čitanja reklama po gradu. Svaka interakcija s lokalnom kulturom dodavat će nove riječi u vaš vokabular i produbljivati razumijevanje jezika. Kada svi oko vas čavrljaju na svom materinjem jeziku, uključit ćete se u razgovor, a primjena jezika postat će vam prirodna, baš kao i na hrvatskom.

U ljetnom jezičnom kampu za djecu Dialoge Sprachschule, u njemačkom gradu Lindau, profesori potiču interakciju polaznika s lokalnim stanovništvom tako da s njima odlaze u restorane, kafiće, na tržnicu i slično zbog čega su, između ostaloga, profilirani kao vrhunska jezična škola.

Iskoristite priliku za informiranje o ovom tečaju, ali i drugim ljetnim jezičnim kampovima na njemačkom govornom području u sklopu tjedna Study German. U sklopu tjedna posvećenog učenju njemačkog jezika, koji traje 25.-29. travnja, možete iskoristiti brojne popuste! Pročitajte više informacija ovdje!

2. To će usrećiti vaše roditelje

Odlazak na tečajeve stranih jezika u inozemstvo iskustvo je kakvo rijetko tko doživi; vaše će samopouzdanje i neovisnost cvjetati te ćete postati potpuno kulturološki inteligentni. Vaši roditelji znaju da ćete se nezaboravno provesti, ali i da ćete razviti vrijedne životne i jezične vještine koje će vam pomoći da ostvarite svoj puni potencijal, osobno i profesionalno.

Ljetni jezični kampovi u inozemstvu izrazito su korisni za stvaranje kvalitetnih osobnih, obrazovnih i profesionalnih vještina, što dokazuju tečajevi koje svake godine posjećuju djeca već od 8. godine. 

Bromsgrove School najelitniji je britanski internat s dugogodišnjim iskustvom u podučavanju međunarodnih učenika, od najranijih nogu. Kamp je uistinu impresivan jer uz vrhunski prijenos znanja učenicima omogućuje moderno opremljena sportska igrališta, grijani bazen, teren za hokej na travi i nogometno igralište, teniske terene, plesni studio, teren za skvoš, radionice slikanja, kuhanja i mnoge druge aktivnosti.

3. Upoznat ćete hrpu novih prijatelja

Uz ljude koji putuju s vama iz Hrvatske i s kojima ćete dijeliti nezaboravne uspomene za cijeli život, družit ćete se i smijati sa zanimljivim ljudima iz cijeloga svijeta, a jedna stvar će vam svakako biti zajednička – vaš novi jezik! Također, ne zaboravite na povezivanje s lokalnim stanovništvom; razgovor s ljudima na njihovom materinjem jeziku jedan je od najboljih načina da izoštrite svoj sluh, učvrstite svoje razumijevanje jezika i dobijete insajderski pogled na kulturu.

Na tečajeve jezika u inozemstvu možete ići individualno ili u grupi, s nekolicinom polaznika iz različitih krajeva Hrvatske ili s vašim prijateljima – pročitajte više o grupnim tečajevima

4. Izgleda sjajno na vašem životopisu

Prije svega, učenje jezika izgleda sjajno vašim budućim poslodavcima ili odborima za upis na željno sveučilište – pokazuje da ste sposobni usredotočiti se, posvetiti se stvarima koje vas zanimaju i da imate onu vrstu super mozga koji može podnijeti učenje stranog jezika. Ovo je ujedno dokaz da ste spremni prihvatiti nove izazove i nositi se sa životom u inozemstvu kao profesionalac.

Ljetni kampovi za djecu u inozemstvu, osim što imaju vrhunski razrađene tečajeve stranih jezika, sadrže programe specijalizirane za razvoj u različitim područjima – od umjetnosti preko inženjeringa do priprema za ispite potrebne za upis srednjih škola ili sveučilišta u inozemstvu.  Na svom odabranom ljetnom tečaju želite usavršiti jezik i pripremiti se za odlazak na studij u inozemstvu? Ovi tečajevi nude pripreme za IELTS ispit jezika, najvažniji kriterij koji morate ispuniti za upis željenog studija.

5. Otkrit ćete nove hobije

Odaberite destinaciju za tečajeve stranih jezika u inozemstvu koja nudi drugačije okruženje od vašeg rodnog grada, a zatim iskoristite svaku priliku koju imate da isprobate nove stvari. Ako ste oduvijek željeli roniti, odaberite Maltu. Privlači vas kuhanje? Nema bolje destinacije od Švicarske. Sjajni ste u nogometu? Trenirajte s ekipom Arsenalove nogometne akademije u Velikoj Britaniji. Oduvijek ste htjeli jahati? Pogledajte ljetne kampove koji pružaju tu mogućnost.

6. Steći ćete nevjerojatno životno iskustvo

Ne učite samo jezik, učite kako preživjeti u potpuno novoj kulturi. Kamo god krenete, lokalni život bit će drugačiji od onoga kod kuće. Od društveno prihvatljivih pozdrava, odlaska u trgovinu i sklapanja prijateljstava do vožnje autobusom, život u inozemstvu uzbudljiv je i izazovan. Prevladavajući ove svakodnevne izazove, moći ćete se nositi sa svime što život nosi.

Želite iskusiti multikulturalno okruženje velikog grada i usavršiti engleski jezik? London je lokacija za vas! Svi jednom u životu moraju posjetiti ovaj grad koji ostavlja bez daha, a najbolji tečajevi engleskog jezika nalaze se upravo u njemu. Pročitajte više!

Najveća kvaliteta ljetnih jezičnih kampova za djecu i odrasle u inozemstvu je ta da mogu ispuniti sve vaše želje, preferencije i očekivanja. Uz učenje jezika želite istražiti područje STEM-a, trenirati sport ili pjevati? Želite biti u velikom gradu i ići na brojne izlete? Želite biti smješteni u internatu? Sve vaše želje mogu biti ispunjene, a potrebno je samo obratiti nam se!

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka