Postanite najbolji profesionalci u hotelijerstvu upisom na Hotel Business School u Italiji

02.07.2019

Hotel Business School smješten je u Institutu Azuni na otoku Sardiniji u Italiji, a njihov diplomski studijski program Five Star Hotel Management proglašen je najboljom visokoobrazovnom kvalifikacijom na svijetu u području hotelijerstva.


Nastava sljedećeg, već 12. ciklusa započinje krajem listopada ove godine.

Diplomski program Five Star Hotel Management traje 11 mjeseci, a strukturiran je na sljedeći način:

  1. Nastavni program u trajanju od 5 mjeseci na Forte Village Resortu

  2. Stažiranje u hotelu ili resortu s 5 zvjezdica uz veliki naglasak na praktično stjecanje znanja s vodećim profesionalnima iz tog područja. Praksa je podijeljena u dva dijela koji uključuju opći i hotelijerski menadžment.

Cijeli proces učenja odvija se na engleskom jeziku s nizom drugih edukativnih aktivnosti poput posjeta vrhunskim svjetskim sajmovima turizma i hotelijerstva, vježbeničke module koji uključuju i računalne simulacije hotelijerskog menadžmenta, pohađanje seminara koji organizira International Butler Academy te desetodnevni trening s profesionalcima kako bi se iz prve ruke upoznali s radom u tom području.

Vrhunska nastava i praksa studentima omogućuju stjecanje stručnih vještina i visokih kvalifikacija iz području koja poslodavci posebice vrednuju što potvrđuje i stopa zapošljivosti polaznika programa koja doseže 100%, gdje 70% diplomiranih radi na upraviteljskim ili menadžerskim pozicijama.

Hotel Business School za ovaj studijski program studentima dodjeljuje stipendije u iznosu od 5-20% školarine na temelju životopisa kandidata i rezultata selekcijskog postupka.

Uvjeti za upis na ovaj program su:

  • Diploma preddiplomskog studija

  • Svjedodžba srednjoškolskog obrazovanja (s uključenom radnom praksom u području hotelijerstva)

  • Odlično poznavanje engleskog jezika

  • Spremnost na preseljenje unutar Italije tijekom prakse
     

Selekcijski postupak uključuje evaluaciju životopisa, testiranje, individualan razgovor te intervju na engleskom jeziku.

Studente osim učenja i praktičnog stjecanja znanja očekuju i brojna putovanja, pristup sportskim i zabavnim sadržajima na kampusu i brojne prilike za interakciju s upravom resorta Forte Village kako bi se upoznali sa svakim aspektom resorta.

Za dodatne informacije o programu Five Star Hotel Management i Hotel Business Schoolu javite se IntegralEdu timu za besplatne konzultacije!

Ključne riječi:
studij u inozemstvu

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka