Odlazak na studij u inozemstvu

23.03.2020

Odlazak na studij u inozemstvo uključuje niz noviteta: novo okružje, novi workload, novi jezik, nove prijatelje.


Kako pronaći društvo koje odgovara vašim interesima? Sveučilišta u Ujedinjenom Kraljevstvu cijene izvannastavne aktivnosti i osobni razvoj na svim područjima te prema tome nude niz klubova u kojima možete pronaći prijatelje koji dijele vaše interese ili možete usvojiti neki novi hobi!

Primjerice, Nottingham Trent University nudi upis u preko 100 različitih društava kao što su Cocktail Society, Society for Disney lovers, Environment Society ili Politics and International Relations Society. Coventry University također nudi upis u razna društva, a neka od zanimljivih su Fashion Society, Gaming Society, Investment Society ili Movie Club. Middlesex University ima oko 85 različitih društava, a ističu se: Harry Potter Society, Criminology and Sociology Academic Society i Middlesex University Hack Team. Također, Coventry ima i dormant societies, kao što je Croatian Society, koje je moguće ponovno aktivirati! To je društvo koje kroz dogovorena druženja, raznolike team building aktivnosti i diskusije može povezivati nove studente iz Hrvatske sa starijim studentima koji bi im pomagali u snalaženju na Sveučilištu prijedlozima i uputama koje su stekli na studiju u UK. Dakle, na sveučilištima je moguće, ukoliko se tako dogovorite s nekoliko studenata sličnih interesa, pokrenuti vlastito društvo vezano uz određenu temu, potrebno je samo nekoliko vas sa željom za druženjem oko nekog zajedničkog interesa!

Sveučilišta imaju i klubove i večeri internacionalnih studenata u kojima možete upoznati nove kolege iz cijelog svijeta, podijeliti iskustva o studiju u inozemstvu te upotpuniti svoje internacionalno iskustvo. Osim što navedeni klubovi pomažu pri prvotnom snalaženju u studiranju u inozemstvu, uz to služe i u ispunjavanju slobodnog vremena, isprobavanju novih hobija i iskustava te u stvaranju novih prijatelja, a u profesionalnom smislu oni pomažu u nadopunjavanju životopisa i otvaraju nove mogućnosti u kojima možete biti uspješni. Povezati interes i karijeru je najbolji način za uspjeh, a svaki poslodavac cijeni vidjeti da ste uz studij imali želje i vremena za ispunjavanje svojih interesa i dodatne aktivnosti.

Želiš li i ti studirati na sveučilištu koje ti uz osnivanje vlastitog kluba interesa nudi i vrhunsko obrazovanje? Ako je odgovor da, javi se nekom od naših obrazovnih savjetnika za besplatne konzultacije ili se prijavi putem ovog linka.

#studijuinozemstvu #velikabritanija #besplatnekonzultacije #zanimljivosti

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka