Upoznaj novi studij - Fashion Journalism

27.07.2020

Ako tražiš studij u inozemstvu, bilo da je to preddiplomski ili diplomski studij, može biti iscrpljujuće a ponekad i zbunjujuće.


Pored tolikog broja studija, teško je izabrati studij koji želiš ali i možeš upisati. Stoga, IntegralEdu tim ti donosi novitet na svojim stranicama: tjednu kolumnu u kojoj možeš svaki tjedan upoznati novi studij i novo sveučilište. Četvrti studij koji ćemo ti predstaviti je Fashion Journalism!

Ostale članke iz ove kolumne potraži ovdje.

 

Fashion Journalism

Ako si obožavatelj/ica svjetski poznatog filma ‘’Vrag nosi Pradu’’ ili klasične NY djevojke iz ‘’Seks i grada’’ i sanjaš o karijeri u Vogue-u, Elle, Marie Claire ili nekom drugom modnom časopisu? Voliš dizajnirati a pored toga tvoja strast je i pisanje? Onda je ovo sigurno studij za tebe! Ovaj jedinstveni spoj novinarstva i mode zasigurno će ti osigurati karijeru na vrhu modne industrije. Ovaj studij je rangiran na visokom 17. mjestu po kvaliteti studija i svakako je tvoj budući korak ako planiraš karijeru u modnom svijetu.

Na prvoj godini ćeš učiti o svijetu mode, kako ona izgleda, kako zvuči, koju priču priča, te upoznati se s osnovama dizajna modnih časopisa. Nakon toga, na drugoj godini učit ćeš o industriji mode, trendovi mode, doživjeti modu iznutra, te imati priliku napraviti svoj vlastiti projekt. Na svojoj zadnjoj godini imaš priliku upoznati divove mode i surađivati s njima, te predstaviti im svoj projekt.

Tvoji karijerni putevi su razni, od rada u modnim časopisima, modni stilist, dizajner, PR stručnjak, voditelj društvenih mreža – a možda postaneš i modna urednica modnog časopisa!

Koji god izbor bio, vjerujemo da ovaj studij može spojiti dvije tvoje strasti: modu i pisanje – kao nijedno drugo sveučilište.

Gdje to mogu studirati?

Solent University

S preko 11 000 studenata i preko 160 godina djelovanja, ovo sveučilište uvijek traži nove načine da unaprijedi obrazovanje. Stoga ne čudi da su do 2020. uložili preko 100 milijuna funti u izradu, unaprjeđenje i održavanje kampusa i sveučilišta. Upisom na ovo priobalno sveučilište zasigurno ćeš imati pristup najnovijoj tehnologiji, ostvarit ćeš suradnju s brojnim stručnjacima i imati priliku predstaviti svoj rad raznim modnim kućama. Ponosni su i na podatak da čak 94% studenata zaposle se u roku od 6 mjeseci u svojoj struci.

Stoga, ako je spoj mode i novinarstva za tebe, a želiš od prve godine imati ‘’hands on’’ iskustva nemoj čekati! Još danas se prijavi za besplatne konzultacije i saznaj koliko je s nama jednostavno upisati studij iz snova!
Ako želiš saznati koji se još studiji nude – javi se našim obrazovnim savjetnicima ovdje i dobiti ćeš personalizirani popis studijskih programa po tvojoj mjeri!
Ključne riječi:

Povezane vijesti

Corvinus University of Budapest – studiji ekonomij...

Oko 11,500 studenata raspoređeno je na 12 institucija sveučilišta pod vodstvom stručnjaka svake discipline. Glavna zgrada ovog skoro stogodišnjeg sveučilišta uvrštena je na...
12.10.2021 Vidi više

Olakšan ulazak u UK svim potpuno cijepljenim građa...

Svi oni koji su potpuno cijepljeni u zadnjih 14 dana, imat će pravo ulaska u zemlju. Među priznatim cjepivima su: Oxford/AstraZeneca, Pfizer BioNTech, Moderna i Johnson & Johnson. Putnici koji pu...
24.09.2021 Vidi više

MODUL University Vienna – sveučilište usmjereno na...

Informiraj se na nadolazećem World Education Fairu, najvećem događaju posvećenom obrazovanju u inozemstvu na ovome području. Sudjelovanje je besplatno, potrebno je samo registrirati se! Zagreb, Hotel...
16.09.2021 Vidi više

Dundalk Institute of Technology – vodeća tehnološk...

Informiraj se na nadolazećem World Education Fairu, najvećem događaju posvećenom obrazovanju u inozemstvu na ovome području. Sudjelovanje je besplatno, potrebno je samo registrirati se! Zagreb, Hotel...
16.09.2021 Vidi više

Fontys UAS – jedno od najboljih sveučilišta primij...

Sveučilište Fontys jedno je od najvećih sveučilišta primijenjenih znanosti u Nizozemskoj koje moraš istražiti, a nalazi se u dijelu Nizozemske koji je okarakteriziran kao brzorast...
09.09.2021 Vidi više

Što je to obrazovno savjetovanje i zašto ga odabra...

Odabir i upis željenog studija u inozemstvu uzbudljiv je, ali i kompleksan proces koji podrazumijeva detaljno informiranje o studijskim programima, obrazovanju u inozemstvu, uvjetima i kriterijima sve...
26.08.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka