Upoznaj novi studij - Aerospace Engineering

17.07.2020

Ako tražiš studij u inozemstvu, bilo da je to preddiplomski ili diplomski studij, može biti iscrpljujuće a ponekad i zbunjujuće.


Pored tolikog broja studija, teško je izabrati studij koji želiš ali i možeš upisati. Stoga, IntegralEdu tim ti donosi novitet na svojim stranicama: tjednu kolumnu u kojoj možeš svaki tjedan upoznati novi studij i novo sveučilište. Ovaj tjedan je na redu Aerospace Engineering na University of Central Lancashire.

 

Aerospace Engineering

Ako si fan serije Teorija velikog praska ovaj smjer ti nije nepoznanica. Poznati lik iz te serije, Howard Wolowitz je upravo studirao ovaj smjer i s njime je otišao na put u svemir! Možda te kao i Howarda zanima svemir, rakete, svemirske letjelice i zrakoplovstvo – stoga je ovaj studij savršen za tebe. Kombinira aerodinamiku, dinamiku letenja, računala, pogon letenja i strojarstvo u ovaj jedinstven trogodišnji studij.

Na prvoj godini ćeš učiti o Aerospace Vehicle, Engineering Design, Engineering Science i

Engineering Analysis. Na drugoj godini ćete se više usmjeriti na dizajn, sisteme, strukture, simulacije, a na trećoj, finalnoj godini imaš priliku napraviti svoj projekt i učiti više o pogonima, mehanici, menadžmentu i dizajnu letjelica.

Imaš priliku od prve godine graditi svoje znanje u vrhunski opremljenim laboratorijima vrijednima preko 35 milijuna funti. Predlažemo ti da baciš oko ovdje i sam se uvjeriš o kakvim laboratorijima je to riječ!

Gdje to mogu studirati?

University of Central Lancashire, ili skraćeno samo UCLAN je javno sveučilište i 19. najveće sveučilište u Velikoj Britaniji. Surađuje s preko 100 zemalja i preko 125 visokoobrazovnih institucija. 2012 godine su se odvažili za korak dalje i otvorili kampus na Ciprusu. Pored toga, stalno ulažu u kvalitetu obrazovanja, pa ne čudi da su uložili preko 35 milijuna funti u svoje laboratorije, preko 200 milijuna funti u obnovu svojih kampusa, te osiguravaju ti besplatna sportska članstva i učenje jezika.

Na ovaj i mnoge druge preddiplomske i diplomske studije na UCLAN-u se još možeš prijaviti! Zato požuri i javi se za besplatne konzultacije ovdje, te već danas saznaj koji je studij za tebe!

P.S. Pročitaj i članak o studiju 3D Animaton and Games na linku.

Ključne riječi:

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka