Upoznaj novi studij - 3D Animaton and Games

10.07.2020

Ako tražiš studij u inozemstvu, bilo da je to preddiplomski ili diplomski studij, može biti iscrpljujuće a ponekad i zbunjujuće


Pored tolikog broja studija, teško je izabrati studij koji želiš ali i možeš upisati. Stoga, IntegralEdu tim ti donosi novitet na svojim stranicama: tjednu kolumnu u kojoj možeš svaki tjedan upoznati novi studij i novo sveučilište. Prvi studij koji ćemo ti predstaviti je preddiplomski studij 3D Animation and Games!

 

3D Animation and Games BA (Hons)

Ovaj trogodišnji studij je definitivno studij 21.stoljeća. Kombinira 3D animaciju i izradu računalnih igra, te sukladno tome možeš i birati nastavak svoje karijere – u animaciji ili izradi računalnih igara. Jesi li znao da je gejming svijet treća industrija po zaradi? Ovaj studij će ti osigurati karijeru upravo u toj industriji. Kombinacijom teorije, prakse, seminara, radionica i debata steći ćeš vještine i znanje na kojem ti svaki student može zavidjeti.

Na prvoj godini ćeš učiti osnove animacije i ''storytellinga'' i imati ćeš intenzivne vježbe koje se baziraju na dizajnu okoliša, likova (karaktera) i virtualne stvarnosti. Na drugoj godini je tvoja prilika da eksperimentiraš – imati ćeš serije kratkih projekata na kojima moraš pokazati znanje s prve godine. Uz to, imaš kratki pregled povijesti i kulture koja stoji iza animacije, igrica i digitalnog svijeta. Zadnja, finalna godina, daje ti priliku da se specijaliziraš u raznim smjerovima: Character Art, Environment Art, Game Development, 3D Character Animation itd.

Tvoja karijera s ovim studijem može biti raznolika, ovisno o tome kako se specijaliziraš. Sveučilište je uz tebe cijelim tim putem, te kada si na kraju svog studija možeš se javiti Employment Hubu koji će ti pomoći u potrazi za savršenim poslom!

Gdje to mogu studirati?

Oduvijek ti je bio san studirati u Londonu – prijestolnici Velike Britanije, domu kraljevske obitelji? Onda je Middlesex University sveučilište za tebe! Iako ovo sveučilište ima dugu povijest, još od davne 1878 godine, pod ovim imenom ga znamo tek od 1992 godine. Broji preko 19 000 studenata u Londonu, a u ostatku svijeta preko 37 000. Surađuje sa preko 100 sveučilišta, te 22 države diljem svijeta. Zanimljivo je da Middlesex ima još kampuse na Malti, Dubaiju i drugim zemljama.

Na ovaj i mnoge druge studije na Middlesexu se još možeš prijaviti! Zato požuri i javi se za besplatne konzultacije ovdje, te već danas saznaj koji je studij za tebe!

P.S. Pročitaj i članak o studiju Aerospace Engineering na linku.

Ključne riječi:

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka