Ljetni kampovi za djecu: učenje talijanskog i njemačkog jezika u inozemstvu!

15.02.2023

Iskoristite pogodnosti ranih prijava i zauzmite mjesto u željenom kampu na vrijeme!


Ljeto u isto vrijeme može biti nezaboravno i produktivno, a za stvaranje najljepših uspomena zaslužni su tečajevi stranih jezika u inozemstvu. Uz učenje ili usavršavanje stranog jezika, ovi ljetni kampovi mogu vam pomoći da upoznate različite karijere koje vam mogu pomoći da odaberete pravi studij, da se pripremite za upise na željena sveučilišta ili hobij poput računalnih znanosti i robotike pretvorite u konkretnu vještinu. 

Ono najvažnije, ljetni kampovi prilika su za upoznavanje ljudi iz cijeloga svijeta, novih kultura i dijelova svijeta! Izdvojili smo dva najbolja kampa za učenje njemačkog i talijanskog jezika u inozemstvu.

Tečaj njemačkog jezika u Münchenu

München – Deutsch in Deutschland: ljetni kamp za srednjoškolce

〰️ Dob: 14-17 godina
〰️ Datum: 2.-15. srpnja
〰️ Smještaj: kampus jezičnog centra u središtu grada
〰️ Nastava: 20 školskih sati tjedno
〰️ Pratnja: polazak u grupi iz Hrvatske uz stručnu pratnju 

Poslijepodnevne aktivnosti sastoje se od kombinacije posjeta gradu, muzejima, sportova i zabavnih sadržaja. Tijekom boravka u kampu posjećuje se Allianz Arena, Bavaria Filmstadt, dvorac Nymphenburg, Deutsches Museum, NS-Dokuzentrum, Muzej Mensch und Natur, koncentracijski logor Dachau, Marienplatz, Pinakoteka, Residenztheater, a subotom se ide na cjelodnevni izlet u Regensburg ili Nürnberg. 

Sve o kampu pročitajte ovdje.

Tečaj talijanskog jezika

Lignano: ljetni kamp za osnovnoškolce i srednjoškolce

〰️ Dob: 14-17 godina
〰️ Datum: 2.-16. srpnja
〰️ Nastava: 20 školskih sati tjedno
〰️ Smještaj: kampus jezičnog centra 
〰️ Pratnja: polazak u grupi iz Hrvatske uz stručnu pratnju 

Lignano je poznato ljetovalište na Jadranu, smješteno na pola puta između Trsta i Venecije. Jezični centar je lociran usred prekrasne gradske park šume koja se proteže do rive, a ima i svoju privatnu plažu. Izvrsno opremljen sportski centar uključuje: višenamjensku dvoranu, 4 bazena, 1 veliko i 3 manja nogometna igrališta, 4 igrališta za odbojku i košarku. Organizirani su izleti u Gardaland te u jednu od sljedećih destinacija – Venecija, Verona ili Trst.

Sve o kampu pročitajte ovdje.


Najveća kvaliteta ljetnih jezičnih kampova za djecu i odrasle u inozemstvu je ta da mogu ispuniti sve vaše želje, preferencije i očekivanja. Uz učenje jezika želite istražiti područje STEM-a, trenirati sport ili pjevati? Želite biti u velikom gradu i ići na brojne izlete? Želite biti smješteni u internatu? Sve vaše želje mogu biti ispunjene, a potrebno je samo obratiti nam se! Rezervirajte svoj termin za savjetovanje ovdje.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka