Iskoristite popuste na ljetne tečajeve stranih jezika u inozemstvu – Academic Summer na World Education Fairu!

29.03.2022

Tečajevi stranih jezika / ljetni kamp za djecu / jezični tečajevi u inozemstvu / učenje stranih jezika u inozemstvu / ljetni kampovi za djecu / učenje engleskog u Engleskoj – sve informacije na jednome mjestu!


Iskoristite nevjerojatnih 10% popusta na ljetne kampove za djecu u inozemstvu. Saznaj više o tečajevima stranih jezika grupacije Academic Summer i odaberi idealan ljetni kamp za sebe! 

Posjeti World Education Fair ove subote u Hotelu Dubrovnik, od 10 do 17 sati, i iskoristi popuste na tečajeve stranih jezika: 700 kn popusta na grupne tečajeve, 10% popusta na Academic Summer i 5% popusta na sve ostale ljetne kampove za djecu u inozemstvu!

Upoznaj neke od ljetnih kampova za djecu na koje se odnosi popust

 

Ljetni kamp za djecu od 7 do 17 godina koja žele usavršiti engleski jezik 

ACADEMIC SUMMER SIDCOT

Škola Sidcot nalazi se u jugozapadnoj Engleskoj, samo 20 minuta udaljenosti od zračne luke Bristol i otprilike 2 sata od Londona. Uz 26 ili 40 školskih sati učenja engleskog jezika tjedno, ovaj tečaj uključuje nekoliko različitih programa koji su, uz usavršavanje jezika, usmjereni na prijenos znanja u raznim područjima.

Sidcotov ljetni kamp za djecu ima vlastiti hipodrom te je idealan za one koji se bave ili ih privlači jahanje. Za one koji se odluče za ovu aktivnost organizirano je jahanje tri sata tjedno, a satovi se održavaju u grupi i na konjima koji pripadaju školi.

Više informacija pročitaj ovdje.

Tečajevi stranih jezika u inozemstvu za djecu 7-12, 12-14, 15-17 godina koja žele usavršiti engleski jezik

ACADEMIC SUMMER DLD LONDON

Privatna srednja škola DLD College London u kojoj se održava Academic Summer London nalazi se u novoj zgradi u srcu Londona. Iz škole se vidi most Westminster i rijeka Temza. Četvrt oko škole je jedna od najpoznatijih londonskih četvrti i u njoj se nalaze zgrade od povijesne važnosti. 

Tečaj stranoga jezika održava se kroz 26 školskih sati tjedno, a intenzitet ovisi o dobi polaznika i namijeni tečaja. Tako će primjerice polaznici od 12 do 14 godina učiti akademski engleski, matematiku, prirodoslovne i društvene znanosti te umjetnost na engleskom, a oni od 15 do 17 se u sklopu ovoga tečaja mogu pripremati za studij medicine ili IELTS!

DLD College raspolaže najmodernijim učionicama, menzom, kafićem te pristupom bežičnom internetu. Od sportskih mogućnosti tu su bazen, sportska dvorana, plesni studij, dvorana za fitnes, teniski tereni i mnoge druge aktivnosti.

Više informacija pročitaj ovdje.

Ljetni kamp za djecu od 12 do 17 godina koja žele usavršiti engleski jezik 

ACADEMIC CAMP SWITZERLAND

Ovaj ljetni kamp za djecu provodi se na kampusu elitne srednje škole i internata Lycee Saint-Charles. Učenici imaju na raspolaganju moderno opremljene učionice, kino dvoranu, zatvoreni bazen, stijenu za penjanje, igrališta, teniski teren, teretanu.

Engleski jezik uči se 33 školska sata tjedno, a slobodno vrijeme rezervirano je za razne aktivnosti poput kuhanja, kazališne umjetnosti, razvoja liderskih vještina, ali i sport – nogomet, košarku, golf, jahanje, paragliding i mnoge druge.

Više informacija pročitaj ovdje.

Ljetni kamp za djecu od 12 do 17 godina koja žele usavršiti engleski jezik 

ACADEMIC SUMMER GERMANY

Academic Summer u Njemačkoj smjestio se u dvorcu Hessen u gradu Hammu. Dvorac je postao internat i privatna srednja škola, a smješten je na rijeci Lippe i ima svoj vlastiti otok na kojem se može kajakariti i skijati na vodi.

Tečajevi stranih jezika uključuju 40 školskih sati učenja tjedno te razne popratne programe koji, primjerice, pripremaju polaznike na srednju školu kroz dodatno učenje matematike, prirodoslovnih i društvenih znanosti, umjetnosti i slično.

Više informacija pročitaj ovdje.

Posjeti World Education Fair ove subote i upoznaj predstavnike ljetnih kampova za djecu i inozemstvu te iskoristi nevjerojatne popuste! Prijaviti se možeš ovdje, a sudjelovanje je besplatno.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka