IELTS pripremni tečaj – osiguraj svoje mjesto na željenom studiju u inozemstvu!

03.03.2022

Studij u inozemstvu / studiranje u inozemstvu / agencija za studiranje u inozemstvu / IELTS pripremni tečaj / IELTS ispit – sve informacije na jednom mjestu!


IELTS pripremni tečaj specijaliziran je za IELTS Academic ispit koji je potreban za upis sveučilišta u inozemstvu. Jedan od kriterija za upis studija u inozemstvu svakako je polaganje standardiziranog ispita jezika, a IELTS ti omogućuje prijavu na sveučilišta u raznim državama. 

Osiguraj potrebne rezultate za upis željenog studija u inozemstvu uz pomoć IELTS pripremnog tečaja!

Zašto je IELTS pripremni tečaj koristan?

IELTS pripremni tečaj usmjeren je na oblik ispita te trikove i napomene za najbolje moguće rješavanje pojedinih zadataka koji se bitno razlikuju od zadataka i načina rješavanja na koje smo navikli u našem obrazovnom sustavu. 

Cilj ovog tečaja nije utvrđivati osnovna gramatička pravila, već napredna upotreba takvih pravila za što uspješnije rješavanje ispita

Ako misliš da ti je potrebno ponavljanje gramatike i vokabulara, savjetujemo da prije ovog tečaja upišeš standardni tečaj engleskog jezika, a najkorisniji je onaj u inozemstvu.

Je li za pristupanju tečaju potrebno određeno predznanje?

IELTS pripremni tečaj namijenjen je pripremama za IELTS ispit te je za sam tečaj potrebno određeno predznanje. 

Svoje predznanje možeš provjeriti ovdje te bi bilo dobro da nam javiš rezultate kako bi profesorica na pripremnom tečaju mogla znati s kakvim predznanjem započinješ te kakve rezultate možeš očekivati. Imaj na umu da polaznike s niskom razinom predznanja ne možemo kvalitetno pripremiti za IELTS ispit, a idealno bi bilo imati minimalno B1/B2 razinu predznanja.

Kako je tečaj koncipiran?

Program tečaja vrlo je intenzivan te se od učenika očekuje da redovno radi i samostalno vježba zadatke te piše eseje i projekte koje profesorica zada. Predavanja se održavaju online srijedom i subotom te bi za kvalitetnu pripremu polaznici trebali prisustvovati na svih 25 sati, kao i uložiti samostalno vrijeme za učenje. 

Za pripremni ispit potrebni su i službeni materijali. Službenu knjigu za IELTS Cambridge IELTS 13 Academic Student's Book with Answers with Audio Authentic Examination Papers možete kupiti u VBZ knjižarama po cijeni od 375 kn. Međutim, svi naši polaznici dobit će vaučer s kojim ostvaruju 10% popusta na tu cijenu. Na satovima će profesorica pripremati dodatne materijale za sve polaznike kako bi ih što bolje pripremila za IELTS ispit.

Kako prijaviti IELTS ispit?

Prijava za IELTS ispit radi se na stranicama British Councila minimalno 6 tjedana prije željenog datuma pisanja ispita, a profesorica ti može pomoći i s prijavom. Savjetujemo da od završetka tečaja do pisanja ispita prođe najmanje 2 tjedna, a najviše 2 mjeseca kako bi se naučeno gradivo moglo kvalitetno ponoviti. Cijene, uvjete, datume i lokacije pisanja ispita možete provjeriti na web stranici British Councila.


Provjeri kada se održava sljedeći IELTS pripremni tečaj, prijavi nam se! 

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka