Business ili kemija? IT ili dizajn? Odgovor je BAA!

26.11.2020

Danska, kao jedna od zemalja koja nudi besplatni studij u Europi iznimno je privlačna studentima, posebno onima na budžetu.


U suradnji s BAA pripremili smo online Q&A session 9. prosinca od 17 do 18 sati. Na ovom online događaju sudjelovat će predstavnik sveučilišta Andy Grantham i trenutna studentica Carla koja će pričati o svom iskustvu studija u Danskoj. Naravno, naši obrazovni savjetnici će također prisustvovati i biti dostupni za sva dodatna pitanja.

Doznat ćeš sve informacije o mogućnostima besplatnog studiranja u Danskoj i zašto je Business Academy Aarhus odličan izbor za tebe! Link za prijavu je ovdje, a u nastavku pročitaj više o poslovnoj akademiji i samom gradu Aarhusu.

Business Academy Aarhus

Business Academy Aarhus ili skraćeno BAA nalazi se u gradu Aarhusu, drugom najvećem danskom gradu koji je iznimno popularan među studentima. Poslovna akademija razvija i nudi studije orijentirane na praktični rad prvenstveno za privatni poslovni sektor, a njihov glavni cilj je omogućiti studentima zaposlenje. BAA je jedna od najvećih poslovnih akademija u Danskoj s:

5000 redovnih studenata

600 međunarodnih studenata

400 zaposlenika

Kao i ostala sveučilišta i BAA pruža preddiplomske studije gdje studenti mogu stječi akademske titule ali do diplome preddiplomskog studija.

Business Academy Aarhus, poslovna akademija primijenjenih znanosti, nudi programe akademske struke (AP stupanj) i preddiplomske studije. Studij AP odgovara prvim dvjema godinama preddiplomskog studija. Studij sam po sebi nudi kvalifikacije, ali također može biti dinamičan način za daljnje obrazovanje. Stoga možete početi raditi izravno nakon završnih ispita ili možete nastaviti studij do diplome preddiplomskog studija na nekom od drugih studija koji se nude na Business Academy Aarhus ili na nekoj drugoj instituciji u Danskoj ili u inozemstvu.

Dostupni studiji na Business Academy Aarhus

Chemical and Biotechnical Science

Studij kemijske i biotehničke znanosti namijenjen je osobama koji žele raditi u praktičnom, istraživačkom ili razvojnom laboratoriju.

Tehničari za kemijsku i biotehničku znanost obično rade u prehrambenoj industriji, farmaceutskoj industriji, neovisnim analitičkim laboratorijima ili na sveučilištima. Rad može obuhvaćati praktični laboratorijski rad, osiguranje kvalitete i istraživanje. Prvi dio studija se provodi na akademiji. Posljednja godina sastoji se od praktičnog i teoretskog rada u tvrtki. Otprilike pola vremena provest ćeš radeći praktični rad u laboratorijima na akademiji.

Marketing Management

Zanimaju li te marketing, prodaja i komunikacija? Želite li raditi kao marketinški menadžer ili voditelj nabave? Želiš li planirati i provoditi marketinške strategije u uzbudljivim tvrtkama? Onda je ovaj studij za tebe!

Marketing menadžer prednjači u marketinškom, prodajnom, komunikacijskom, upravljačkom i poslovnom pravu. Ovaj dvogodišnji studij blizak je praksi i međunarodno orijentiran, što će ti pružiti široko znanje o ekonomskim, pravnim, kulturnim, organizacijskim i globalnim uvjetima koji se pojavljuju u marketingu tvrtke ili organizacije.

Financial Management and Services

Ovaj studij je idealan za tebe ako želiš raditi na složenim savjetodavnim, prodajnim, financijskim i savjetodavnim zadacima u naprimjer, računovodstvenoj tvrtki.

Trogodišnji preddiplomski studij iz financijskog upravljanja i usluga razvijen je u uskoj suradnji s predstavnicima financijskog sektora. Dakle, financijski sektor ima velik utjecaj i na strukturu studija i na sami akademski sadržaj, što znači da program odgovara kompetencijama koje zahtijeva financijski sektor.

IT

Imaš li strast za rad s računalima, poslužiteljima i/ili mrežnom tehnologijom i elektronikom i želite li biti u toku s razvojem i najnovijom tehnologijom?

Bit ćeš kvalificiran za profesionalno radno mjesto kao voditelj ili sudionik u projektima koji se odnose na razvoj proizvoda, planiranje i rad sustava u područjima mrežne i elektroničke tehnologije u privatnom kao i u javnom sektoru.

Multimedia Design

Studij za one koji žele raditi s digitalnim medijima. Želiš li profesionalno raditi na razvoju i implementaciji digitalnih korisničkih iskustava, digitalnom dizajnu i programiranju?

Program je namijenjen osobama koje bi željele steći znanja i vještine iz dizajna korisničkog sučelja (UI), dizajna korisničkog iskustva (UX), digitalnog sadržaja, programiranja i poslovnog razumijevanja. Dobit ćeš visoku akademsku razinu i praktični rad koji se sastoji od skica i ispita.

Odabirom studija na Business Academy Aarhus dobivaš:

  • vrhunsku međunarodno priznatu diplomu;

  • znanje teorije i prakse kombinirane u malim grupama od 20 do 35 studenata, što osigurava bolju suradnju predavača i studenata;

  • rad na stvarnim slučajevima u suradnji s raznim poduzećima;

  • obavezno stažiranje kao i izvrsne mogućnosti za posao tijekom i nakon studija;

  • veliko međunarodno iskustvo u aktivnom i kulturno raznolikom gradu;

  • mogućnost učenja danskog na kampusu;

  • obilje drugih društvenih aktivnosti.

O Aarhusu

Kao što smo već spomenuli, Aarhus je drugi najveći grad u Danskoj i najveća danska luka. Nalazi se na istoku poluotoka Jutlanda. Samo neka od zanimljivih atrakcija i lokacija u ovom danskom gradu su Salling Rooftop - "vidikovac" koji je savršeno mjesto za popiti kavu ili sjesti na brunch.

Jedna od većih kulturnih znamenitosti je Aros, muzej galerija na nekoliko katova. Na vrhu je prozirni hodnik u duginim bojama koji okružuje zgradu s pogledom na cijeli grad. Također, imaju i knjižnicu u kojoj studenti često uče i rade. Bitno je spomenuti i DOKK1, glavnu gradsku knjižnicu, smještenu na luci koju odlikuje predivna i jedinstvena moderna arhitektura. Također, idealno je mjesto za učenje i grupni rad.

Den Gammle By je stari grad u kojem su od pravog autentičnog materijala rekonstruirane povijesne zgrade. Podijeljen je po periodima pa tako možeš napraviti povijesnu šetnju od 1600-ih pa sve do 1970-ih. Dostupna je i pekara koja na starinski način pripravlja tradicionalne kolače, restoran itd.

Studentima na budžetu će se posebno svidjeti Reuse, mjesto na kojem ljudi doniraju stvari za dom koje više ne koriste (namještaj, dekoracija). Tamo možeš doći i uzeti besplatno što ti je potrebno. Uz to, bitno je spomenuti Øst for Paradis, šarmantno indie kino s pristupačnim cijenama ulaznica i povremenim tematskim projekcijama.

Popodnevnu šetnju možete provesti u parku srna, gdje ove dražesne životinje slobodno hodaju i dovoljno su pitome za hranjenje slasnim mrkvicama. Za kraj, jedna od posebnih atrakcija je Marselisborg Slot, kraljičina ljetna rezidencija uz koju se nalazi ogroman predivni park koji s pogledom na plažu.

Online Q&A session - 9. prosinca od 17 do 18 h

Danska, kao idealna zemlja za besplatni studij u Europi i Business Academy Aarhus su savršena kombinacija za sve buduće studente zainteresirane za kemiju, IT, business ili dizajn. Vidimo se online 9. prosinca od 17 do 18 sati.

 

Ključne riječi:
vijesti studiranje u danskoj

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka