Dogovori svoje besplatne konzultacije!

20.03.2020

Važno je informirati se na vrijeme, te saznati koja prava, kao EU građanin imaš na području Europske unije.


Razmišljaš o studiju u inozemstvu? Želiš saznati kako je to studirati vani? Kako odabrati fakultet? Mogu li upisati preddiplomski u inozemstvu? Mogu li upisati samo diplomski u inozemstvu? Kakve su mogućnosti stipendija? A studentskoga posla? Gdje su besplatne školarine? Razmišljaš možda u Velikoj Britaniji? Nizozemskoj? Danskoj?

Sva ta, ali i mnoga druga pitanja sigurno ti prolaze kroz glavu kada razmišljaš o svom studiju. Nekada je teško napraviti prvi korak oko odluke o svom budućem studiju, zato je vrlo važno imati provjerene informacije. Važno je informirati se na vrijeme, te saznati koja prava, kao EU građanin imaš na području Europske unije.

Odgovori na sva ova pitanja vjerojatno su bliže nego što očekuješ. Ako ti si se sviđa ideja o studiju u inozemstvu, te želiš saznati kakve su ti mogućnosti za studiranje na inozemnim sveučilištima javi se našim obrazovnim savjetnicima. Oni će ti reći gdje su besplatne školarine, koji fakulteti su za tebe, prenijeti ti važna iskustva od naših bivših klijenata, upoznati te sa cijelim procesom prijave i informirati te o svim tvojim pravima i mogućnostima koje možeš ostvariti na studiju u inozemstvu. Neka druga pitanja, poput financija, osiguranja, putovanja vjerojatno više zanima tvoje roditelje, stoga pozovi i njih. Sve su to vrlo važne informacije, a ti ih možeš saznati na jednom mjestu!

Dostupni smo putem Skypea, telefona, društvenih mreža, maila – a ti se samo odlučiš koja ti opcija najviše odgovara. Naše kontakt podatke potraži ovdje.

Dogovori besplatne konzultacije već danas prijavom na sljedeći link.

#studijuinozemstvu #besplatnekonzultacije #obrazovanjeuinozemstvu #studiranjeuengleskoj #studijunizozemskoj #diplomskiuinozemstvu

Ključne riječi:
studij u inozemstvu

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka