4 koraka koja moraš napraviti prije prijave na studij u inozemstvu

22.09.2020

Želiš studirati vani? Onda čitaš pravi članak jer smo pripremili 4 bitna koraka koja trebaš obaviti prije prijave na studij u inozemstvu. Pa krenimo!


Što želiš studirati?

Iako je naizgled vrlo jednostavno pitanje, izbor studija za većinu studenata može ponekad biti vrlo zahtjevan zadatak. Ponuda studija je vrlo raznovrsna pa samim time pronalazak savršenog studija može biti vrlo iscrpljujuć. Mi to razumijemo, pa stoga osim besplatnih konzultacija (klikni ovdje za rezervaciju svog termina) nudimo ti ispite profesionalne orijentacije. Takvi testovi koriste složeni algoritam koji biraju studije i karijere na temelju tvojih vještina, interesa i ambicija. Više o ovoj vrsti testova doznaj na ovom linku.

Gdje želiš studirati?

Uredu, znaš što želiš studirati – ali gdje to možeš studirati? Svaka zemlja ima svoje uvjete i način upisa, traže različite dokumente, postoje razni rokovi. Pored toga, kako uopće izgleda život jednog inozemnog studenta? Odgovore na ta pitanja ali i mnoga druga možeš dobiti upravo kod nas na besplatnim konzultacijama! Zato što prije rezerviraj svoj termin a naši obrazovni savjetnici će te informirati o svemu.

Koji dokumenti ti trebaju?

Znaš li da skoro sva sveučilišta traže tvoje motivacijsko pismo? Dok naši učenici se nisu susretali s pisanjem motivacijskom pisma, ono je u inozemstvu must have svakog studenta! Naravno, našu pomoć imaš i oko izrade motivacijskog pisma. Na našoj radionici saznaj kojih se pravila i uputa trebaš pridržavati pri pisanju motivacijskog pisma, prepoznaj svoje vještine i sastavi svoje motivacijsko pismo!

Uz to, sve ostale upute oko dokumenata, što ti sve treba, kako oni trebaju izgledati, tko ih ispunjava, do kad se moraju poslati mi ti šaljemo odmah nakon što se odlučiš za svoj studij!

Opusti se i ostatak prepusti nama!

Sada kada je odlučeno što i gdje želiš studirati, znaš svu dokumentaciju – vrijeme je za prijavu! Cijelu prijavu ćemo obaviti u tvoje ime, nama prepusti komunikaciju sa sveučilištem, te mi pazimo na sve važnije rokove. Tebe obavještavamo o svemu i brinemo se da si i sam/a uključen/a u prijavu.

Besplatno savjetovanje s našim obrazovnim savjetnicima možeš obaviti uživo na događajima u Zagrebu 10.10., Splitu 11.10. i Dubrovniku 13.10. ili na virtualnom izdanju 29.10. Sudjelovanje je besplatno.

Više saznaj na www.worldeducation.hr

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka